back to top
mojatv

IMA DVA BIZNISA, FIRMU U BEOGRADU Ovako Ana Ivanović ZARAĐUJE posle tenisa, brat joj je velika podrška: “On je ekspert u tom polju”

Kako je Ana istakla, ona ima dva svoja biznisa, i firmu u Beogradu gde joj brat najviše pomaže.

Blic preporučuje

Bastijan Švajnštajger RASKOPČAO KOŠULJU, a Ana Ivanović u kratkom šortsu i providnoj majici: Ovako su jedan drugom javno čestitali Dan zaljubljenih

HALJINA SA PROREZIMA I SKROZ GOLIM LEĐIMA Anu Ivanović ovakvu ne znamo: Popustile joj kočnice, pa pokazala nikad VRELIJE IZDANJE – gore mreže

ana ivanović

Foto: anaivanovic/Instagram / Instagram

Ana Ivanović

– Imam par poslovnih projekata. Kozmetička linija je nešto što mi je blisko srcu. To je nešto što sam ja sama kreirala, uz pomoć profesionalaca u tom polju. To je organska kozmetika. Oduvek sam volela da vodim računa o sebi na prirodan način, ali to je često bilo teško naći, da bude prirodno, da bude organsko. Htela sam da kreiram nešto što znam sto posto odakle dolazi i kakvog je kvaliteta. Imam odličan tim, želim da se to razvije. Bastijan koristi moju liniju! – priznala je Ana Ivanović, spomenuvši i supruga.

– Tu je i jedna kompanija, to je IT. Tehnologija je u pitanju, bazirani smo u Beogradu. Moj brat je tu, on pomaže oko toga, on je više ekspert u tom polju od mene. A tu je i par brendova sa kojima Basti i ja sarađujemo u Nemačkoj – dodala je nekadašnja prva teniserka sveta.

ana ivanović

Foto: anaivanovic/Instagram / Instagram

- Advertisement -

Ana Ivanović

Inače, Ana Ivanović početkom prošle godine na svet je donela trećeg sina, ali kako svoje naslednike želi da maksimalno zaštiti od javnosti i medija, čak je i ime dečaka ostalo nepoznato.

Ana i Bastijan su u braku od 2016. godine, a imaju sinove Luku, koji već ima pet godina i Leona, koji je rođen godinu kasnije.

VIDEO:Ana Ivanović zvezda modne revije

Ana Ivanović zvezda modne revije

Najnoviji članci