back to top
mojatv

IVANA KRUNIĆ U RASKOŠNOJ VENČANICI Rekla je “da” Banetu Čolaku, a sada objavom iznenadila sve, evo šta je poručila

Oni su neretko govorili o venčanju, a Ivana je sada ispričala da će svadbu napraviti ove 2024. godine, iako ju je Čolak zaprostio početkom prošle godine, i tada mu je izgovorila “Da”.

ivana krunić i bane čolak

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Ivana Krunić i Bane Čolak

Svadbu su već jednom zakazali, ali su ipak morali da otkažu termin, zbog drugih planova i većih troškova.

– Imali smo velika ulaganja, prvo u sam stan, pa u renoviranje, nameštaj, kuhinju, sobe… Svi znate koliko tu novca ode. Kad smo shvatili koliko smo se finansijski, ali i energetski potrošili, rešili smo da iskuliramo i još malo zaradimo. Nismo želeli da idemo posle svadbe u iznajmljen stan, veći mi je gušt da odemo u naše, gde znam da ćemo provesti ceo život – rekla nam je Ivana, a potom progovorila o novom terminu:

ivana krunić

Foto: U. Arsić / RAS Srbija

Ivana Krunić

– Imamo par solucija, ali smo više zakazali ljude koji će biti na toj svadbi. Što se tiče pevača, prvi koji nam je potvrdio je Bađi, bez njega ništa, u odnosu na njega se kroje termini. Imamo još par želja, ali ne bih da otkrivam, videćemo da li će ti pevači biti slobodni tada. Svakako ću se i ja u jednom trenutku latiti mikrofona, bez toga ne može da prođe slavlje – istakla je Krunićeva, koja je danas sve iznenadila objavom.

Naime, Krunćeva je na svom Instagramu objavila fotografiju kojom je zbunila svoje pratioce. Ona je pozirala nasmejana u raskošnoj venčanici, sa velom na glavi, a uz to je kratko napisala: “Odbegla mlada?”.

- Advertisement -

www.instagram.com

Iako je verovatno obukla venčanicu za potrebe nekog spota, mnogi su joj u komentarima čestitali.

(Telegraf)


Najnoviji članci