back to top
mojatv

JEDNA OD OVE 2 STVARI MOŽDA JE IGORA KOŠTALA ŽIVOTA Dve verzije nesreće u Kremnima: Navodno preticao, ali strahuju da je ovo uzrok

U toku je istraga u vezi saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros rano na magistralnom putu Užice-Mokra Gora, u Šargan Vitasi u Kremnima, u kojoj je poginuo Igor T. (28) iz Užica.

Potvrđeno je da je putnički automobil u kome je bila ekipa od 4 snimatelja, bio u svadbenoj koloni koja se kretala iz Užica ka Mokroj Gori.

– Utvrđuje se razlog zbog koga se putnički automobil prešao na suprotnu traku puta. Moguće je da je preticao kolonu, a postoji i mogućnost da je zaspao za volanom, a zatim se direktno sudarili sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Kamion se odmah zapalio, a u putničkom vozilu preminuo je vozač Igor T. tri putnika su prevežena u užičku bolnicu gde su u stabilnom stanju. U svakom slučaju istraga će utvrditi detalje ove strašne nesreće – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Inače, kako nezvanično saznajemo, Igor T. je radio u foto studio „Lazar“ iz Užica. Prethodnu noć su imali snimanje na jednom rođendanu, gde su ostali do kasno posle ponoći.

Kurir.rs/Z.G.

Kurir

Najnoviji članci