back to top
mojatv

JELENA ĐOKOVIĆ U FARMERKAMA Prošetala ulicama Monte Karla i pokazala šta znači STIL: Osmeh ne skida i nikad bolje nije izgledala

Retko nosi visoke potpetice i obično bira svedenije komade garderobe. Ipak, uspeva da ih uklopi tako da uvek izgleda besprekorno.

Blic preporučuje

SAT OD 32 DIJAMANTA VREDAN SKORO 50.000 EVRA Jelena Đoković na ruci nosi čitavo bogatstvo: Od preksupog modnog detalja zastaje dah

“BAKO, HOĆEMO NORMALNE PALAČINKE, NE BEZGLUTENSKE” Novak i Jelena Đoković imaju strogo pravilo o ishrani, a Dijana otkrila šta joj traže unuci: “Ne viđamo ih često”

www.instagram.com

Tako je bilo i ovoga puta, kada je zabeležen jedan trenutak na ulicama Monte Karla. Jelena je nosila jednostavne farmerke koje su joj stajale savršeno, krem bluzu od satena, krem tašnicu.

Jelena Đoković

Foto: jelenadjokovicndf / Instagram

Jelena Đoković

Jelena Đoković

Foto: jelenadjokovicndf / Instagram

- Advertisement -

Jelena Đoković

Kombinaciju je upotpunila tankim kaišem koji joj je dodatno vizuelno izdužio figuru.

Prebacila je džemper preko ramena i na lice nabacila osmeh, pa se čini da Jelena Đoković nikad bolje nije izgledala.

Jelena Đoković

Foto: Milan Ilić / Ringier

Jelena Đoković

Podsetimo, Jelena Đoković, osim što je supruga našeg najboljeg tenisera, ujedno je i sinonim za zdrav život, a deklarisana veganka godininama se pridržava strogog režima ishrane bez mesa, mleka i šećera.

Kako je Jelena Đoković postala vegeterijanac

– Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke – rekla je Jelena.

Ona je tada rekla da je pitanje da li će do kraja života ostati vegan, ali da joj je za sada najvažnije da se dobro oseća.

Jelena Đoković

Foto: Robert Getel / Ringier

Jelena Đoković

– Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava – kazala je, dodajući da je važan i način pripreme hrane.

– Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju – zaključila je tom prilikom Jelena Đoković u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.


Najnoviji članci