back to top
mojatv

JELENA ĐOKOVIĆ U ZAGRALJU SA NOVAKOM I JOKIĆEM: Pokidala odevnom kombinacijom, GRMI koliko brutalno izgleda, baš EFEKTNO! (FOTO)

Divna fotografija osvanula je na Instagram profilu Jelene Đoković, slika je zabeležena u Crypo.com areni u Los Anđelesu, a pored nje fotku krase i dva svetska asa, NAJBOLJA, kako je ona napisala ističući da obojica dolaze iz Srbije.

Zabeleženo je i njeno sjajno modno izdanje – oda jednostavnosti u odevanju i sportske- elegancije.

Mnogo je “detalja” za komentarisanje – od sjajnog društva na slici, sportsko-elegantnog sjajnog Novaka Đokovića, ništa manje sjajnog Nikole Jokića i odlično stilizovane Jelene Đoković.

Nije ni jednostavnost u odevanju “jednostavna stvar”, treba znati iskombinovati odevne komade tako da čine efektnu celinu. Treba spojiti materijale, boje, podstilove, sitnice… Ukoliko se pogreši samo u jednom koraku, utisak se promeni, nagore.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Prateći stil Jelene Đoković, više je nego jasno da ona zna sve cake najboljeg stila i što je takođe bitno, zna da modno izdanje uskladi sa događajem. Adekvatnost u odevanju je značajna stavka i sa njome lako izlaze na kraj oni koji poznaju modu.

Odevna kombinacija na Jeleni je spoj jednostavnih krojeva i odmerenog kolorita, pratktična je, udobna, moderna, klasična i elegantna. Pet u jedan.

Dopada nam se i ležernija frizura i diskretna šminka, a ovakav model džinsa možete nositi tokom prolćne modne sezone i pritom ga kombinovati na milion načina.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

- Advertisement -

06:40
ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA…

Kurir

Najnoviji članci