back to top
mojatv

“JESI TI PIPALA TE MIŠIĆE NEKADA?!” Seka Aleksić javno postavila ovo pitanje Maji Berović nakon njene izjave o muškarcima – nastala bura na mrežama

Njena koleginica, pevačica Maja Berović nedavno je gostovala u emisiji “Scena” na Blic televiziji i tom prilikom je pričala o muškarcima sa mišićima, a snimak se masovno širi na mrežama. Naime, Maja je tom prilikom istakla da ona uopšte ne gleda na muškarce na taj način.

Blic preporučuje

“ZAROBLJENA SI U PRAVOSLAVNOJ BRAČNOJ ZAJEDNICI” Seka Aleksić dobila komentar na koji je odmah reagovala: “Vidi se da si nesrećan, bićeš nekada…”

SEKA ALEKSIĆ ZA JEDAN STIH DALA ADILU BAKŠIŠ OD 800 EVRA Pevačica u transu kada je čula ovu pesmu: Vadi novčanice od 200 evra, on pokušao da joj vrati, isplivao video iz provoda

– Ja moram da kažem da, uglavnom, svi muškarci misle da ako imaju pločice i da ako su tako super građeni da je to nešto što će osvojiti ženu. Ja to uopšte ne vidim tako. Ja uopšte muškarce ne gledam kao koliko grama mišića imaju. Gledam nešto potpuno drugo. Mislim, u nekim slučajevima mi smetaju ti mišići i to mi ne deluje kao prirodno. Malo bih se plašila da to diram – rekla je Maja Berović tom prilikom.

www.instagram.com

Na društvenoj mreži Tviter ova njena izjava je naišla na brojne komentare, a na jedan od njih je reagovala i Seka Aleksić.

– Muškarci, recite mi koliko grama mišića imate i reći ću vam kakav ste čovek – glasio je komentar koji je Seka podelila, a ujedno je postavila Maji Berović pitanje.

twitter.com

– Majo, jesi ti pipala te mišiće nekada?! – glasilo je Sekino pitanje, na koje Maja još uvek nije odgovorila.

Seka je, sa druge strane, izazvala burne komentare zbog onoga što je ispričala o običajima vezanim za praznike, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.

- Advertisement -

Blic televiziju od sada ćete moći da gledate na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17.

blic tv

Foto: Blic TV / Ringier

Blic TV


Najnoviji članci