back to top
mojatv

KAĆA GRUJIĆ I MARKO GOBELJIĆ KUPUJU VILU U ATINI Par traži luksuznu nekretninu, evo šta sve mora da poseduje – ogromno dvorište, nekoliko soba, ali i OVO

Kako se navodi, oni su se na ovaj korak odlučili kako bi imali neophodan mir kada pevačica ode kod fudbalera koji tamo živi i igra fudbal za njihov prvoligaški klub Kifisija.

Blic preporučuje

“BOLJE SE PROVODIM SA ŽENAMA FUDBALERA, NEGO SA KOLEGINICAMA” Katarina Grujić o novom poslu Snežane Borjan: “NEĆE MI SIGURNO NAPLAĆIVATI USLUGE” (VIDEO)

SUZE I EMOTIVAN PRIZOR SA AERODORMA Kaća Grujić sa ćerkom Katjom stigla kod Gobelje u Atinu nakon duge razdvojenosti: “SVI SMO PLAKALI”

katarina grujić

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Katarina Grujić

– Marko se preselio u Atinu pre dva meseca i sada živi u apartmanu koji mu je iznajmio fudbalski klub za koji igra. Međutim, kako on nema dovoljno prostorija i luksuz na koji su Gobeljići navikli, njih dvoje su odlučili da pazare nekretninu u kojoj će uživati kada god su na okupu – ispričao je izvor blizak ovom paru i dodao da je pevačica izrazila želju i da vila ima bazen.

– Kaća i njena porodica već imaju vilu s bazenom na primorju, ali Crnogorskom. Odrasla je u svojoj kući u Budvi, gde i dalje porodično odsedaju preko leta. Sada bi volela da sličnu takvu pronađe i u Grčkoj, pa da njihova ćerkica Katja boravi na oba mora i da uživa gde god da ode. Agenti već tragaju za nekretninom koja, osim bazena, treba da ima i dvorište, puno zelenila, veliki dnevni boravak i više spavaćih soba kako bi mogli da ugoste i roditelje, ali i prijatelje, dadilju… – ispričao je izvor blizak Gobeljićima.

kaća grujić i marko gobeljić

Foto: Teodora Borozan / Ringier

- Advertisement -

Kaća Grujić i Marko Gobeljić

Kaća i Katja su bile kod Marka u Atini pre nedelju dana i tom prilikom su pogledali nekoliko kuća.

– Obišli su neke od vila koje se nalaze u najelitnijem delu Atine, sa izlazom na more. Kaći su za oko zapale čak dve kuće, ali ne žele da se zaliću. Nigde ne žure, Marko je svakako tamo, pa će natenane i u miru nastaviti da traži idealni dom za njih troje – završio je izvor.

OGLASILA SE KATARINA GRUJIĆ

– Znate da ne volim da pričam o novcu, planovima, šta sam kupila i šta planiram, koliko sam šta platila… Nisam kupila kuću u Atini, ali ako je budem kupila i kada je budem kupila, obećavam, obavestiću vas. Zapravo, pozvaću vas u goste – rekla je kroz smeh Grujićeva.

(Informer)

Najnoviji članci