back to top
mojatv

“KAD BI MI REKAO DA HOĆE RAZVOD JA NE BIH PREŽIVELA” Emotivna ispovest Meline o braku sa Harisom, a tek da čujete KOLIKO ONA IMA GODINA – ostaćete u čudu

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Blic preporučuje

(VIDEO) KAPULJAČA NA GLAVI I TELEFON U RUCI Đina Džinović ni reč o razvodu roditelja Meline i Harisa : Evo šta se dešava ispred njihove vile od 2 miliona

“MAMA I TATA NE SPAVAJU U ISTIM SOBAMA” Melina i Haris Džinović se razvode, a Đina je u lajvu tada pričala o njihovoj INTIMI

melina i haris

Foto: Milan Ilić / Ringier

Melina i Haris

Naime razlika između Meline Džinović je skoro tri decenije. Ona ima 42 godine, a u novembru će napuniti 43, dok Haris ove godine u septembru mesecu puni 73.

Osim toga, Melina je jednom prilikom gostovala u emisiji kod Goce Tržan, koja se emituje na K1 televiziji i tada govorila o braku sa Harisom.

– Ljude ne treba držati kao taoce, zato što su nešto potpisali. Ja mislim da mi kaže da hoće razvod ne bih preživela, ne bih stigla da reagujem od šoka. Ne razmišljam o tim stvarima – pričala je Melina pre dve godine.

melina i haris

- Advertisement -

Foto: R.Ristić / RAS Srbija

Melina i Haris

Ljubavna priča Meline i Harisa

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”

Vila na Senjaku ostaje Melini

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i pevač pričao javno.

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

melina i haris

Foto: Milan Ilić / Ringier

Melina i Haris

Ovo je kuća od 2.000.000 evra na Senjaku koja će pripasti Melini Džinović.

Inače, ćerka Harisa i Meline Džinović podelila je atmosferu iz vile na Senjaku.

Melina Džinović se oglasila nakon prve inforamcije o razvodu, a zatim i Haris Džinović.

Video: Melina Džinović na rođendanu Željka Joksimovića

Melina Džinović na rođendanu Željka Joksimovića

Najnoviji članci