back to top
mojatv

“KAD STOJA PEVA, BAKŠIŠ SE SKUPLJA U KESU” Hit snimak sa slavlja osvanuo na mrežama – lete novčanice na sve strane dok pevačica peva (VIDEO)

Naime, kako se vidi na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram, Stoja je pevala pesmu od Sinana Sakića – “Trezan”, a prisutni gosti su samo bacali novčanice od 1.000 i 2.000 dinara.

Blic preporučuje

STOJA POTROŠILA 100.000 EVRA NA OPERACIJE A ovo je njen zaboravljeni snimak na kojem je izgledala brutalno: Evo koliko se promenila

(FOTO) OVAKO IZGLEDA STOJA NAKON LIPOSUKCIJE Pisalo se da je pevačica pukla 100.000 evra na operacije, a sad se skinula i nema ko je ne KOMENTARIŠE

www.instagram.com

Jedna žena koja se našla na proslavi je uzela kesu i bakšiš koji je zaradila stoja stavljala u nju, a komentari su se samo nizali.

“Kad Stoja pjeva bakšiš se skuplja u kesu”, “pravi potez”, “tako se to radi”, samo su neki od komentara.

www.instagram.com

Podsetimo, pevačica je nedavno progovorila o estetskom zahvatu lica koje je radila u Turskoj, a pričalo se da je za operacije dala 100.000 evra.

– To je poznato kod mene! Kada se menjam, menjam sve! U Turskoj sam provela 10 dana i 2 meseca oporavka. Još uvek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom. Bila sam 9 i po sati u veštačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negde. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna – rekla je Stoja.


Najnoviji članci