back to top
mojatv

KAKAV HIT! U SARAJEVU SE NA DOČEKU NOVE GODINE OBRATIO DRUG TITO: Ispričao anegdotu o glumcima, publika vrištala od sreće (VIDEO)

Proslava Nove godine u Sarajevu bila je pravi spektakl, a stanovnici Bosne i Hercegovine dočekali su 2024. uz Crvenu jabuku, Zabranjeno pušenje, Bombaj štampu ali i sa specijalnim “gostom”, drugom Titom.

Uz odličnu atmosferu ovaj doček će se pamtiti i po jednom zanimljivom skeču.

Naime, bivši predsjednik Jugoslavije i vođa KPJ Josip Broz Tito se na zanimljiv način „obratio“ sarajevskoj publici u novogodišnjoj noći, a pretpostavlja se da je poruka generisana uz pomoć veštačke inteligencije.

@adfood2 Josip Broz Tito se na zanimljiv način obratio sarajevskoj publici u novogodišnjoj večeri✨ #newyear #newyearseve #welcome2024 #sarajevo #bosnia #bosniaandherzegovina #balkan #fyp #foryou #viral #yugoslavia #serbia #croatia ♬ original sound – ADFood

Posle nastupa Bombaj štampe na pozornicu su izašli voditelji novogodišnjeg programa Zenit i Aida te „razgovarali s drugom Titom“, a publika je u jednom trenutku vrištala od oduševljenja.

Tito je u u skeču ispričao i anegdotu s čuvenog dočeka Nove godine kada su, kako navodi on, Sofija Loren i Elizabeth Tejlor poslali poznatog holivudskog glumca Ričarda Bartona koji je igrao TIta u filmu Bitka na Sutjesci „po ćevape“.

Kurir.rs/N1

Bonus video:

00:22
Nova godina u Vranju

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci