back to top
mojatv

KAKAV TALENAT: Takmičari napravili pravi spektakl igrajući folklor! Posle ovog nastupa postali su PONOS CELE SRBIJE (VIDEO)

Nakon dugačke pripreme, došlo je vreme za veliki nastup. Takmičari su tokom nastupa pokazali pojedinačno predstavljanje svih učesnika i zajedničku koreografiju.

Podsetimo, takmičari su u 20. epizodi plesnog šoua programa “Rame uz rame sa Draganom”, imali zadatak da igraju kolo i naprave jednu izazovnu koreografiju.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod:

26:44
KAKAV TALENAT: Takmičari napravili pravi spektakl igrajući folklor! Posle ovog nastupa postali su PONOS CELE SRBIJE

Nakon što su takmičari pokazali koreografije i svoj spektakularni nastup, došlo je vreme da žiri pročita ocene.

Najveći broj poena su dobili Negovan Jovičić, kao već iskusni folkloraš, i veliko iznenađenje Anton Elkin. Kako sada izgleda tabela možete videti na slici ispod:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:27
DA LI JE OVO REALNO? POLA FRAJER POLA DRAGANA MIRKOVIĆ?! Takmičar pokazao neverovatnu moć transformacije u koreografiji

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci