back to top
mojatv

KAMION OBILAZIO KOLONU, PROBIO RAMPU I SUDARIO SE SA VOZOM! Užas kod Martinaca, muškarac TEŠKO POVREĐEN, još dvoje u bolnici

Saobraćajna nesreća na pružnom prelazu kod Martinaca dogodila se oko 17.30 časova, kada je kamion marke TAM udario u voz. Prema prvim informacijama i očevicima, kamion je pokušao da obiđe kolonu vozila koja je čekala da se rampa na pružnom prelazu otvori.

Vozač kamiona, verovatno ne primetivši na vreme voz, probio je rampu i direktno udario u vagon voza. U trenutku nesreće u kamionu su se nalazila tri lica.

Muškarac star 58 godina je teško povređen. Prema informacijama iz Hitne pomoći, on je zadobio više preloma i trenutno se nalazi u sremskomitrovačkoj bolnici.

Pored njega, u bolnicu su prevezena i dva mladića, starih 20 i 22 godine. Jedan od njih, ima prelom i povredu glave, dok su detalji o povredama drugog mladića još uvek nepoznati.

Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla povređene osobe u Sremskomitrovačku bolnicu. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzroci ove nesreće.

Uskoro opširnije…

(Kurir.rs / D.Š.)

Bonus video:

00:19
Saobraćajna nesreća na auto putu u kojoj je u izgoreo kamion

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci