back to top
mojatv

KARIĆ OTKRIO DA MU JE ZADRUGAR UKRAO SKUPOCENE STVARI IZ KUĆE Stefan besan kao ris: “Uzeo mi je garderobu, patike, MENTOLČINA”

Naime, u Beloj kući se spekulisao da je Stefan Luki poklonio naočare, koje je dobio od Mensura Ajdarpašića, a da je sve to u cilji kako bi bivšeg prijatelja provocirao.

stefan karić

Stefan Karić

– Ma, budalaština, nikad u životu! Ja to nikada u životu ne bih uradio. Čak sam rekao Luki da mi ni slučajno ne uzima baš te naočare, da ne ispadne da sam neki svoj poklon dao… Pritom, te naočare obožavam, nosio sam ih dok ih on nije uzeo. Ja taj period nisam bio kod kuće, a on je iz moje kuće izašao ponevši te naočare – objašnjava Stefan, koji je Majčicu optužio da mu je iz kuće ukrao garderobu i obuću.

– Ima tu još nekih stvari koje sam video na njemu, pa sam se iznenadio, ali nema veze. Izaći će, pa ćemo videti, mentolčina! Garderobu, patike, nebitno… Ima stvari koje sam mu dao, ima stvari koje sam rekao da mi ne dira, ali nema veze – zaključio je on.

luka majčic

Foto: screenshot

Luka Majčic

Inače, Luka je sinoć u emisiji “Elita” priznao kako je do sad znao da nekad nešto ukrade, ali kako je istakao, to nije radio kod Karića.

(Pink)

Najnoviji članci