KLUPKO SE ODMOTAVA, POTERA ZA KATARINOM TRAJE: Pomagala u kopanju tunela! Muž joj u zatvoru, dever ubio devojku ispred njene kuće

Podgoričanka Katarina Baćović, za kojom traga crnogorska policija zbog veze sa prokopavanjem tunela do depoa podgoričkog Višeg suda, je nevečana supruga Tonija Đokaja koji se od juna nalazi u Istražnom zatvoru u Spužu zbog otmice T.J. i kome se sudi za članstvo u kriminalnoj organizaciji oformljenoj radi šverca narkotika.

Đokaj je i stariji brat Ilira Đokaja koji 30.septembra 2021.godine ubio 19-godišnju nevenčanu suprugu Šejlu Bakiju ispred njene porodične kuće i tom prilikom ranio Šabana Bakiju.

Katarina Baćović je kćerka Maje Baćović, radnice u arhivi Višeg suda, ali za sada nije utvrđena nikakva veza sa navodnim “curenjem” poverljivih informacija, niti dugogodišnju radnicu Višeg suda sumnjiče za eventualno pomaganje u kriminalnim aktivnostima prokopavanja tunela i krađe dokaza iz sudskog depoa.

Policija je prikupila dokaze koji ukazuju da je Baćović pod lažnim identitetom Andrijana Marić iznajmila privatni stan iz čijeg su podruma “rudari”, svi državljani Srbije, prokopali tunel do depoa Višeg suda u Podgorici.

Crnogorska policija je proverama utvrdila da Baćović nije napuštila teritoriju Crne Gore, ali još nije locirano gde se krije.

Ona se tereti da je sa grupom iz Loznice – Veljkom Markovićem (1991), Milanom Markovićem (1970), Dejanom Jovanovićem (1993) i Vladimirom Erićem (1991), kao i još najmanje dve neidentifikovane osobe, učestvovala u kriminalnim aktivnostima prokopavanja tunela do depoa suda u kojem se čuvaju materijalni dokazi iz krivičnih postupaka.

Izgled Katarine Baćović obelodanio je, u četvrtak u emisiji “Načisto” na televiziji Vijesti, vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić, pokazavši lažnu ličnu kartu sa imenom Andrijana Marić na kojoj je, kako se ispostavilo, fotografija Baćović.

Zamolio je tada građane da im pomognu u utvrđivanju njenog identiteta. Već sledećeg dana policija je imala preciznu informaciju ko je ona.

(Kurir.rs/Pobjeda)

Kurir

- Advertisement -

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci