KO SU MOĆNI LIKOVI PREDSTOJEĆEG NASTAVKA FRANŠIZE “KAPETAN MARVEL”? Cela priča u znaku broja 5, svi fanovi će biti oduševljeni

Dobitnica nagrade Oskar Bri Larson ponovo se našla u ulozi Marvelove heroine Kerol Danvers koju nam je čuveni filmski studio prvi put predstavio 2019. godine i uveo nas tada u potpuno novu filmsku avanturu zvanu Kapetan Marvel.

Ljubitelji Marvelovog stripa imali su priliku da na velikom platnu gledaju borbenu junakinju specifičnih moći, a iste godine Danvers se pojavljuje i u omiljenoj franšizi Osvetnici kada, na početku filma, spašava Tonija Starka. Sada, nekoliko godina kasnije, heroina i veteranka Danvers započinje još jednu neočekivanu akciju ukrštajući svoje moći sa moćima mlađih heroina Marvelovog filmskog univerzuma, Kamalom Kan i Monikom Rambo. Živeći na potpuno različitim mestima, u trenutku kada dođe do preplitanja njihovih snaga, sve što je do tada bilo, menja se.

Sa dva pomenuta ženska lika publika je imala prilike da se upozna u serijama koje su stekle veliku popularnost, sa Kamalom Kan u seriji “Ms Marvel” i Monikom Rambo u nagrađivanoj seriji “VandaVizija”.

Kao i u prvom filmu Kapetan Marvel, glumac Semjuel L. Džekson igra jednu od glavnih uloga. On je Nik Furi i trenutni je direktor S.A.B.E.R.-a, svemirske stanice koja tajno deluje kao prva tačka odbrane Zemlje od svemirskog pojasa koji se brzo širi. Ratnica i naučnica Dar-Ben, koju tumači Zejv Ešton postala je političarka i vođa Kri naroda striktno rešena da spase Halu, rodnu planetu svog naroda i uzdigne je do njihovog pravog mesta u univerzumu. Novi lik filma Kapetan Marvel 2 je šarmantni i harizmatični princ Jan sa planete Aladna, ujedno i prijatelj glavne heroine Kerol Danvers. Igra ga južnokorejski glumac Park Seo Jun.

Film Kapetan Marvel 2 režirala je najmlađa rediteljka Marvelovih filmova Nia Dakosta, a zanimljivo je da je produkcijska ekipa za potrebe snimanja filma stvorila čak 54 razlioviha seta i to na području od osam različitih delova studija, uključujući i golf igralište. Setovi su predstavljali 5 različitih planeta, svemirsku stanicu, pet svemirskih brodova, svemirski lift, zatim tri kuće.

“Kapetan Marvel 2” premijerno će biti prikazan sutra, 8. novembra u IMAX sali Cineplexx bioskopa u Galeriji Beograd u 20 sato, kao i u svim većim salama domaćih bioskopa. Karte za prve projekcije filma mogu se već pronaći na blagajnama istih.

Kurir.rs

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

- Advertisement -

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci