mojatv

KOMEDIJA ĆE UZ JEDNU TRUDNOĆU POSTATI JOŠ SMEŠNIJA: Šta donosi druga sezona “Popadije” i kako vam se čini prva epizoda (ANKETA)

Nove epizode serije “Popadija” startovale su na programu Prve televizije i donele su nove komične situacije, ali i prinove u Donji Vrcelj, selo u Šumadiji.

Upravo ovde su različite životne situacije opisane na zanimljiv način. Duh sela prožet je humorom, a svako iz publike može da se pronađe u nekom od likova ili da prepozna nekoga u njemu.

U nastavku serije fokus je na trudnoći popadije i sve promene koje prinova unosi u život mladog para. Pop Miki se sprema da postane odgovorni hranitelj porodice, pokušava da isprati promene raspoloženja svoje žene i da joj bude podrška. Popadija bi mnogo želela da se još pre porođaja što više ostvari u svojoj profesiji i spremna je da preduzme razne rizične korake. Trudničke dane Dessa će deliti sa Cecom, kojoj je ovo sa suprugom Ljubom – peto dete.

Uz Dessu, koju igra Nina Seničar, i Mikija, kog tumači Dejan Bucin, u novim epizodama ostaju i drugi stari likovi: Živana (Gorica Popović), Ljuba (Nikola Trišić), Butko (Nikola Milenković), Ceca (Suzana Lukić), Caja (Rade Nikolić), Verka (Nataša Aksentijević), ali i Milijana, koju je oživela Zinaida Dedakin.

– Imaćemo beskrajno komičnih situacija i Milijanu u raznoraznim životnim istraživanjima. Za mene kao glumicu bilo je beskrajno prijatno i duhovito. Milijana je ostala prilično ista, i sada će biti još markantnija. Ona pronalazi svoj smisao u nekim drugim stvarima u kojima se oseća još pozvanijom da bude U ono što jeste u selu – kaže Zinaida.

U novim epizodama se kao scenarista pridružio pisac Vladimir Tabašević. Kako se vam dopala prva epizoda.

Kurir.rs

Kurir

Najnoviji članci