back to top
mojatv

KOMPROMITUJUĆIM SNIMKOM UCENJIVALI FUDBALSKOG TRENERA IZ ZEMUNA: Saslušani supružnici zbog jezivih krivičnih dela, OJADILI ČOVEKA

Nakon sprovedene proaktivne istrage, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branilaca, saslušani su supružnici J.N. (30) i J.T. (27), zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo Iznuda i krivično delo Ucena.

Naime, sumnja se da su oni u prethodnom periodu oštećenom L.L. (29) i njegovoj supruzi L.Z. (29) upućivali pretnje po život i telo te oštećenog ucenjivali da će kompromitujući snimak na kom se on nalazi, poslati članovima njegove porodice, poslovnim saradnicima i roditeljima dece čiji je trener u fudbalskoj školi „Zmaj“ u Zemunu.

“Na ovaj način osumnjičeni su od oštećenog iznudili neutvrđeni novčani iznos, nov mobilni telefon koji je oštećeni predao osumnjičenoj odmah pošto je, na njihov nagovor, zaključio ugovor sa jednim telekomunikacionim operaterom, predaju kartice tekućeg računa sa kog su podigli gotov novac u iznosu od 45.000 RSD, a zatim su mu ponovo upućivali pretnje i ucene da će pored kompromitujućeg snimka na kom se on nalazi objaviti i kompromitujući snimak njegove sestre, te su zahtevali da im preda novac u iznosu od 200.000 RSD kako to ne bi učinili.”, rekli su iz Trećeg OJT.

Osumnjičeni je saslušan i zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, s obzirom da je prilikom pretresa stana u Zemunu, u kom osumnjičeni stanuju, pronađena jedna ručna bomba.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenima odredi pritvor, te je pritvor u trajanju od 30 dana određen u odnosu na osumnjičenog s obzirom da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ponovo učiniti krivično delo, dok je u odnosu na osumnjičenu doneo rešenje kojim joj se zabranjuje prilaženje, sastajanje i komunikacije sa određenim licima.

Bonus video:

03:00
JEDNO KRIVIČNO DELO, NE MOŽE SE DOKAZIVATI DRUGIM KRIVIČNIM DELOM

Kurir

Najnoviji članci