KURIR NA LICU MESTA! EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako su braća Hofman dovedena na saslušanje u Katanićevu (FOTO)

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović koji su uhapšeni u jednom restoranu u Beogradu, u tržnom centru Galerija, jutros su dovedeni na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Katanićevoj, u centru Beograda.

Podsetimo, braća Ljuban i Miljan Hofman uhapšeni su u petak zbog snimaka na kojima se vidi da su maltretirali i zlostavljali druge. Oni su s lisicama na rukama i u pratnji policije dovedeni u tužilaštvo. Nakon saslušanja biće dosena odluka i o tome da li će im biti određen pritvor.

kurir na licu mesta! ekskluzivne fotografije: pogledajte kako su braća hofman dovedena na saslušanje u katanićevu (foto)

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

kurir na licu mesta! ekskluzivne fotografije: pogledajte kako su braća hofman dovedena na saslušanje u katanićevu (foto)kurir na licu mesta! ekskluzivne fotografije: pogledajte kako su braća hofman dovedena na saslušanje u katanićevu (foto)kurir na licu mesta! ekskluzivne fotografije: pogledajte kako su braća hofman dovedena na saslušanje u katanićevu (foto)kurir na licu mesta! ekskluzivne fotografije: pogledajte kako su braća hofman dovedena na saslušanje u katanićevu (foto)

Podasetimo, nakon hapšenja braće Hofman Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu naložilo da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Braća Hofman imala su tako status i na slobodi pa su sa njima u društvu često viđani ljudi poznati javnosti, ali i policiji.

Osim Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske i pokojnog pripadnika surčinskog klana Zorana Šijana, sa braćom su u društvu često viđani i Nikola Buha, bratanac Ljubiše Buhe zvanog Čume, sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, Veljko, ali i Nikola Vavić i pokojni Luka Perenčević.

Na fotografijama sa društvenih mreža braća su zagrljena sa svojim prijateljima, uglavnom na proslavama i porodičnim okupljanjima gde se vidi koliko su zaista bliski.

Veze s kriminalcima

– Spekulisalo se i da je sa njima u petak uhapšen Mirko Šijan, ali je on demantovao ove navode, a hapšenje svojih prijatelja nije želeo da komentariše – kaže izvor Kurira i dodaje:

- Advertisement -

– Nikola Vavić inače je javnosti postao poznat posle sukoba sa navodnom žrtvom klana Veljka Belivuka, Lazarom Vukićevićem i kao pripadnik navijačke grupe Partizana, Alkatraz. On je i osuđivan zbog droge i oružja.

Prema rečima našeg izvora, Hofmani su bili bliski i sa Perenčevićem, najverovatnije preko Mirka Šijana.

– Postoji i njihova zajednička fotografija, a Perenčević je ubijen u maju prošle godine na Banjici kod zgrade u kojoj je živeo i odrastao, kada je u njega pucao ubica maskiran u “glovo” dostavljača – podseća izvor.

Šablonsko ponašanje

Bivši obaveštajac Božidar Spasić za Kurir je rekao da su uhapšena braća imala jaku želju da svoju agresivnost prikažu i drugima.

– Oni su navodno kik-bokseri, a izbegavali su borbe u ringu i demonstrirali silu na sasvim drugim mestima. Odavno je primećena želja da svoju agresivnost prikažu i drugima, ali u pitanju je šablon i oni nisu ni prvi na poslednji koji su uspeli da dobiju i podršku zbog koje su još agresivnije delovali – kaže Spasić i dodaje:

– U pitanju je ipak bio mač sa dve oštrice, imali su minimalnu podršku, ali su kod većine probudili gnev, policija je reagovala na vreme. Prema njegovim rečima, obrazac po kom su delovala braća može se videti na više skorijih primera, kao što je sramna podrška ubici iz Gradačca koji se snimao dok je ubijao majku svog deteta…

Tri snimka

Do sada su na društvenim mrežama osvanula tri snimka na kojima se vidi kako braća maltretiraju druge.

– Kome si rekao da ćeš da zakolješ papagaja? Hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Nemoj da te masakriram p***ko mala, nemoj da vidiš ko sam ja, p***o mala. Ima da me poštuješ, je si me čuo?! – govori Miljan Vidović a potom šamara konobara i udara ga pesnicom u stomak.

Sa druge strane, i njegov brat Ljuban je usnimljen kako maltretira radnike kafića u Republici Srpskoj. Na tom snimku se čuje i kako Vidović u jednom trenutku govori da reketira pola Beograda. Pojavio se i snimak kako jedan od braće malteretira dostavljača jer je “njegovoj ženi slao poruke”.

Kurir.rs/J.S. – D.A.

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci