KURIR SAZNAJE: BOMBAŠ BACIO KAŠIKARE NA KUĆE POKOJNOG KOSMAJCA IZ OSVETE! “Likvidirao mi kuma i pokušao da mi ubije ženu i decu”

Uhapšenima D. K. (59) i njegovoj ženi Dž. R.T. (39), koji su osumnjičeni da su bacili bombe na dve kuće na Zvezdari u vlasništvu porodice pokojnog Dragoslava Kosmajca, određeno je zadržavanje do 48 sati, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, D. K. je priznao krivična dela, a kao motiv naveo je osvetu prema pokojnom Kosmajcu, jer je, kako uhapšeni tvrdi, prodao mnogo droge na Zvezdari.

– D.K. tvrdi i da zna da je Kosmajac odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela, kao i da je Kosmajac odgovoran za ubistvo njegovog kuma Gorana Marjanovića, zvanog “Goksi bombaš” koje se dogodilo 1995. godine – navod izvor Kurira.

kurir saznaje: bombaš bacio kašikare na kuće pokojnog kosmajca iz osvete! "likvidirao mi kuma i pokušao da mi ubije ženu i decu"

1 / 13 Foto: Kurir

kurir saznaje: bombaš bacio kašikare na kuće pokojnog kosmajca iz osvete! "likvidirao mi kuma i pokušao da mi ubije ženu i decu"kurir saznaje: bombaš bacio kašikare na kuće pokojnog kosmajca iz osvete! "likvidirao mi kuma i pokušao da mi ubije ženu i decu"kurir saznaje: bombaš bacio kašikare na kuće pokojnog kosmajca iz osvete! "likvidirao mi kuma i pokušao da mi ubije ženu i decu"kurir saznaje: bombaš bacio kašikare na kuće pokojnog kosmajca iz osvete! "likvidirao mi kuma i pokušao da mi ubije ženu i decu"

Da posetimo, D.K. je 7. novembra oko 20.50 sati bacio jednu ručnu bombu u dvorište porodične kuće Lazara Kosmajca, sina pokojnog Dragoslava Kosmajca, koja nije eksplodirala.

– D. K. je 8. novembra oko 23.50 časova na istu porodičnu kuću bacio ručnu bombu koja je eksplodirala, a onda je 15. novembra 23.44 časova časova bacio ručnu bombu na porodičnu kuću Milice Kosmajac, inače ćerke Dragoslava Kosmajca, koja se nije aktivirala. S njim je sve vreme bila i njegova supruga – kaže izvor Kurira.

Uhapšeni par će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Istragu vode MUP i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kurir.rs

- Advertisement -

Bonus video:

00:07
U dvorište pokojnog Dragoslava Kosmajca sinoć je bačena bomba

Kurir

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci