back to top
mojatv

KURIR SAZNAJE! SASLUŠANI BELIVUK I JANKOVIĆ, USKORO ĆE I ŠARIĆ Terete se za organizaciju i OVIH likvidacija EVO KAKO SU SE BRANILI

Veljko Belivuk i Neboša Janković, pripadnici organizovane kriminalne grupe, saslušani su prošle nedelje u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal, trebalo je da bude saslušan i Darko Šarić, ali je njegovo saslušanje odloženo, nezvanično je potvrđeno za Kurir.

Belivuk i Janković su, kako nezvanično saznajemo, izjavili da nisu krivi i nisu hteli da odgovaraju na pitanja, odnosno branili su se ćutanjem.

Ta saslušanja su obavljena u sklopu istrage koju vodi Javno tužilaštvo za organizovani kriminal zbog ubistava “škljaraca” Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini u januaru 2020, kao i likvidacija Alana Kožara i Damira Hadžića u julu iste godine na ostrvu Krf.

Podsetimo, istragom su obuhvaćeni i Milinko Brašnjović, uhapšen u Španiji, kao i Radoje Zvicer koji je u bekstvu.

Brašnjović se sumnjiči da je bio pripadnik kriminalne grupe koju su prema navodima tužilaštva organizovali Radoje Zvicer, Veljko Belivuk i Darko Šarić.

Inače, osumnjičeni koji su uhapšeni u februaru u velikoj akciji policije i tužilaštva saslušani su tada, dok su saslušanja Belivuk, Janković i Šarića zakazana naknadno, jer su oni već u pritvorima zbog drugih predmeta.

Bonus video:

01:39
BELIVUK I MILJKOVIĆ ĆE U OVOJ OPTUŽNICI MALO ZAMENITI MESTA Reporter Kurira o sudskom istražnom procesu: Braniće se sa SLOBODE!

Kurir

Najnoviji članci