LAZARA IZVUKLI IZ KOLONE I ODVELI U NEPOZNATOM PRAVCU: Detalji hapšenja Srbina – Krenuo na sahranu, završio u rukama Kurtijevih specijalaca

SRPSKA lista oglasila se povodom najnovijeg hapšenja koje se desilo na administrativnom prelazu Jarinje.

лазара извукли из колоне и одвели у непознатом правцу: детаљи хапшења србина - кренуо на сахрану, завршио у рукама куртијевих специјалаца

Foto: Ivan Radulović

“Uz ćutanje međunarodne zajednice nastavlja se progon srpskog naroda na Kosovu i Metohiji od strane Kurtijevog režima. U trenutku velike žalosti na severu Kosova i Metohiji svakoga dana se ređaju incidenti koje izazivaju Kurtijevi specijalci, pa je nakon jučerašnjeg prebijanja trojice mladića u Zubinom Potoku, danas na administrativnom prelazu Jarinje, iz kolone vozila građana koji su išli na sahranu tragično nastradalog Stefana Nedeljkovića izvučen i lišen slobode Lazar Janićijević, i odveden u nepoznatom pravcu.

Porodici i prijateljima nije dato nikakvo obrazloženje ovakog ponašanja policajaca na prelazu, niti im je predočen razlog za njegovo lišenje slobode. U ovom trenutku advokat pokušava da sazna gde se nalazi gospodin Janićijević. Ova otmica, i brutalnost Kurtijevog režima očigledno je posledica ćutanja međunarodne zajednice koja sada i bez oklevanja očigledno dozvoljava sve ono što Kurti radi srpskom narodu, a što su do pre nedelju dana činili prikrivenouz lažne pozive Kurtiju da deeskalira situaciju.

Sada je više nego jasno da je Srpski narod pred očima KFOR-a, Euleksa, UNMIK-a i svih lažnih dušebrižnika za ljudska prava ostavljen na milost i nemilost Kurtijevog režima”, navedeno je u zvaničnom saopštenju. 

Uskoro opširnije

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

- Advertisement -

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci