back to top
mojatv

MAJI MARINKOVIĆ SE ZADNJICA IZDEFORMISALA Nakon ugradnje silikona, starleta ide ponovo na operaciju: “Očajna je, nije ispalo kako je želela”

Naime, iako je nedavno starleta ugradila silikone u zadnjicu, ponovo ide na remont i onda ulazi u rijaliti.

Blic preporučuje

PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA NAKON TUČE Kažnjena Maja Marinković zbog nasilja

“PROBUDILA SE IZ ANESTEZIJE” Oglasio se Taki nakon što je Maja Marinković POVEĆALA ZADNJICU: Evo kako je operacija prošla

Maji Marinković je nakon operacije rečeno da strogo mora da miruje, prvih 14 dana da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mesec dana. Međutim, ona nije slušala doktore, već je šesti dan od operacije izašla iz stana i uživala u jednom restoranu. Kako tvrde njeni prijatelji nije se pridržavala upustva i zato joj se zadnjica deformisala, pa nije zadovoljna izgledom.

maja marinković pokazala zadnjicu

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Maja Marinković pokazala zadnjicu

– Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je želela lepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vreme odmicalo bila je sve nesrećnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož – priča izvor blizak starletinom ocu Takiju Marinkoviću koji je podržava u njenim željama i zahtevima.

Maja je, podsetimo, ranije isticala da joj je velika želja bila da odradi ovaj zahvat na sebi, a posle ovoga, kako bar tvrdi, prestaje sa korekcijama jer je na sebi uradila sve što je želela.

(Kurir)

- Advertisement -

VIDEO: Maja Marinković o Filipu Caru i Aleksandri Nikolić

Maja Marinković o Filipu Caru i Aleksandri Nikolić

Najnoviji članci