back to top
mojatv

MAKLJAŽA NA LETU, AVION HITNO MORAO DA SLETI U BEOGRAD! Isplivao snimak – čuo se vrisak, a onda HAOS! Reagovala policija (VIDEO)

Totalni kolaps izbio je juče u avionu “San ekspresa” koji je leteo iz Mančestera za Dalaman u Turskoj, a koji je zbog incidenta morao prinudno da sleti u Beograd.

Naime, jedan od putnika izazvao je neprijatnu situaciju nakon konzumacije alkohola, a zbog neprijatnosti avion je bio prinuđen da sleti na beogradski aerodrom, te je sa dva sata zakašnjenja stigao na svoje odredište, Dalaman.

Na snimcima koji su podeljeni na društvenim mrežama, vidljivo je kako jedan putnik vređa i viče na drugog, stvarajući neprijatnu atmosferu u avionu.

Police storm plane from Manchester to #Turkey following ‘incident’ yesterday evening The flight was forced to divert to Serbia due to an unruly passenger on board. The SunExpress flight from Manchester was forced to divert Tuesday evening. The SunExpress flight, from… pic.twitter.com/leZu2WRzKp
— YappApp (@YappAppLtd) April 10, 2024

Na svu sreću, brzom reakcijom posade, ali i policije situacije je ubrzo rešena.

Reakcija avio-kompanije “San ekspres”

Nakon incidenta oglasila se i avio-kompanija “San ekspres”.

– Po sletanju u Beograd, putnika je iz aviona izvela lokalna policija, a avion je nastavio ka Dalamanu, planiranoj destinaciji. Ovaj incident nije usamljen slučaj, budući da je nedavno i policija izbacila putnika sa leta druge avio-kompanije zbog konzumiranja alkohola.

Obe avio-kompanije, “San ekspres” i druga avio-kompanija koja je imala sličan incident, ističu da imaju stroga pravila kada je u pitanju konzumiranje alkohola i da neće tolerisati ovakve neprijatne situacije u budućnosti.

Bonus video:

01:24
JE*EM VAM MATER U USTA SRPSKA, KRST VAM JE*EM! Čovek iz Tuzle pretio da će da sruši avion jer su prinudno sleteli u Beograd!

- Advertisement -

Kurir


Najnoviji članci