back to top
mojatv

MALI HEROJ! DEČAK (4) IZ TEŠNJA POKUŠAO DA SPASE MAJKU OD OCA NASILNIKA: Pobesneli muž tukao i svastiku, ženu grunuo u kanal

Muškarcu iz Tešnja izrečene su mere zabrane u trajanju od tri meseca zbog napada na suprugu s kojom je u procesu razvoda i to nakon što je došla po decu koja je trebalo da joj budu vraćena nakon odmora u BiH i povratka u Nemačku.

M. S. iz Tešnja tvrdi da se 7. aprila uputila prema kući svog supruga s kojim je u procesu razvoda kako bi preuzela decu koja su kod njega prema ranijem dogovoru trebalo da budu od 22. marta do 1. aprila kako bi se majka s njima mogla vratiti u Nemačku gde živi i radi.

Kako je rekla, dolaskom na adresu 7. aprila, njen suprug M. S. nalazio se s dvoje dece ispred kuće, iako je ranije tvrdio da se nalazi van države sa starijim sinom bez njenog znanja i pitanja. Navodi da je potom majka M. S. normalnim tonom zatražila decu, nakon čega joj se suprug obratio pun besa uz verbalni i fizički napad. Potom, njena sestra staje u odbranu, ali ju je zet gurnuo i počeo fizički napad na svoju suprugu s kojom je u razvodnom procesu, a sve u prisustvu svog oca S. S.

U pokušaju da odbrani M. S. i njena sestra je zadobila nekoliko udaraca, te joj zadaje lakše telesne povrede. Sve se dešavalo u prisustvu dece od četiri ili pet godina starosti, te u jednom trenutku i 4-godišnji dečak pokušava stati u odbranu majke koja je uspela da se otrgne iz kanala gde se nalazila, beži u automobil.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK su potvrdili da se ovaj događaj desio u Tešnju 7. aprila, te da su dve ženske osobe zadobile lakše telesne povrede. Muškarac, odnosno, suprug M. S. je nakon napada uhapšen i zadržan u policijskim prostorijama gde su mu izrečene mere zabrane, a čitav slučaj je predat u nadležnost tužilaštva, piše Kliks.

Oštećena M. S. je kazala da se trenutno nalazi u problemu da muž ne želi da joj da pasoše dece s kojima treba da se vrati u Nemačku s obzirom da joj ističe godišnji odmor, a u sve je uključen i Centar za socijalni rad.

Kurir.rs/ATV

Bonus video:

01:27
DEČAK RADIO NA IMANJU KAKO BI MU PORODICA TAMO ŽIVELA? Advokat za Kurir otkrio: Ima materijala za krivično delo protiv stanodavca!

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci