back to top
mojatv

MALIŠANI NISU MOGLI DA DOČEKAJU: Heroji iz Gorske službe obradovali decu na lečenju u Kragujevcu

KRAGUJEVAC – Pripadnici Gorske službe spasavanja obradovali su decu, koja se nalaze na lečenju u Pedijatriskoj klinici u Kragujevcu.

Obučeni u kostime Deda Mraza, sa crvenim torbama na leđima, spasioci iz GSS-a, spustili su se sa vrha zgrade u kojoj je smeštena Pedijatrijska klinika kragujevačkog Univezitetskog kliničkog centra, kako bi mališanima podelili novogodišnje paketiće.

mališani nisu mogli da dočekaju: heroji iz gorske službe obradovali decu na lečenju u kragujevcu

1 / 5 Foto: D. Musić

mališani nisu mogli da dočekaju: heroji iz gorske službe obradovali decu na lečenju u kragujevcumališani nisu mogli da dočekaju: heroji iz gorske službe obradovali decu na lečenju u kragujevcumališani nisu mogli da dočekaju: heroji iz gorske službe obradovali decu na lečenju u kragujevcumališani nisu mogli da dočekaju: heroji iz gorske službe obradovali decu na lečenju u kragujevcu

Pripadnici Gorske službe su se, uz pomoć užadi i druge propisane opreme, spustili sa spoljne strane zgrade, što je za decu, roditelje, zaposlene, ali i sve ostale koji su to posmatrali, bilo veoma atraktivno. Za ovaj gest, koji je ostvaren uz podršku uprave UKC Kragujevac, okupljeni su novogodišnji tim GSS-a nagradili aplauzom.

Ipak, najveća nagrada za ove plemenite mlade ljude bili su dečji osmesi i radost na licima mališana, koji će zbog lečenja Novu Godinu morati da dočekaju u bolnici, a ne kod svoje kuće.

Iz Gorske službe spasavanja najavljuju da će narednih godina ovu svoju aktivnost proširiti i na druge gradove u Srbiji.

Kurir.rs/Tekst i foto D. Musić

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci