back to top
mojatv

MAŠA MEMEDOVIĆ ZASUKLA RUKAVE I ZAMESILA HLEB: Uzor joj je bila Konstrakta, pa pokazala da je domaćica ZA DESETKU! Mreže GORE

Rediteljka i fotografkinja, Maša Memedović, važi za devojku koja bi trebalo da bude primer mnogim devojčicama.

Ćerke poznatog novinara Jovana Memedovića na društvenim mrežama plasira stvari koje su zaista korisne za svakodnevni život i uglavnom je orijentisana na domaćinstvo, zdrave navike i održivost prirode.

View this post on Instagram

A post shared by Maša Memedović (@masamemedovic)

Tako smo često mogli da je vidimo kako kupuje polovnu odeću, kojoj daje novi život. Takođe, ona nema problem da uzme stari nameštaj koji pronađe ostavljen pored kontejnera i dotera ga po svojim merama, a potom ga uvrsti u svoj dom.

Lepa Maša i danas je uspela da iznenadi, kada je sa pratiocima podelila snimak u kom možemo videti da je izvrsna domaćica. Ona je u haljini i kecelji zamesila hleb, koji već na pogled izgleda preukusno, a potom je recept podelila i na Instagramu.

Inspiracija za kreativan, a mnogima i koristan, video bila joj je umetnica Ana Đurić Konstrakta, koja je sinoć na “Beoviziji 2024” uz pesmu “Novo, bolje” takođe mesila hleb na sceni.

Memedovićeva ćerka je uz video dodala Konstraktinu pesmu, a hleb je potom poslužila uz kajmak i goveđu kobasicu i sama ga okusila.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

00:38
Konstrakta zaplesala uz pesmu Zejna je najbolja, u bekstejdzu zejna napravila ludilo

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci