back to top
mojatv

MELININA PRIJATELJICA UZVRAĆA UDARAC Kreatorka je otpisala za sva vremena, a ona poručuje: “NEMA IZVINJENJA”

Influenserka iz Bosne i Hercegovine Hana Hadžiavdagić odlučila je juče da progovori na temu pomenutog razvoda, o kojem je te kako imala stav, a njene reči se, po svemu sudeći, nisu dopale Melini.

Blic preporučuje

MELINA POSLE HARISA OTPISALA I PRIJATELJICU Harisova bivša žena povukla ŠOK POTEZ – saznala je sve, ovo ne želi da toleriše

“ŽAO MI JE ZBOG RAZVODA” Melina je ekspresno raskrstila sa Harisom, a ovo je njen stav o KRAHU BRAKA: “Očigledno je neminovno”

Haris, Hana, Melina

Foto: Rajko Ristić, Instagram / Ringier

Haris, Hana, Melina

Melina je odlučila da Hanu otprati sa društvenih mreža, iako su dosad bile prijateljice, što je influenserka ponosno isticala u javnosti, a Hadžiavdagićeva se sad oglasila na Instagramu i poslala poruku o kojoj se priča.

– Ja nisam od onih – izvini, rekla sam to u afektu… Ne, ja sam to rekla jer tako mislim – poručila je Hana putem “storija”.

Ispod poruke je ostavila emotikon “začuđene žene”, što je jasan pokazatelj kome je upućena misteriozna poruka.

Hanina objava

- Advertisement -

Foto: hana, Instagram / screenshot

Hanina objava

– Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti. Ne mislim da, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vreme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: “Ne želim da potrošim više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina…” – govorila je sinić Hana.

– Razumem i njega i nju. On je povređeni muškarac, imala sam to u životu “vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme” – dodala je ona tad.

– Imaš dve strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdelo i ne želi više, i njega koji je povređeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, udala se za Harisa Džinovića. ‘Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali… To je istina. Žena hoće da ide dalje! Daj, čoveče, sjaši! Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog dece, dajte ljudi, saberite se, imate više od 50 godina – zaključila je bila Hana za “Telegraf”, nakon čega je usledilo Melinino otpraćivanje Hane sa mreža.

Haris, Melina

Foto: Rajko Ristić / Ringier

Haris, Melina

Pevač prijavio Melinu policiji

Podsećanja radi, Haris Džinović je u velikoj ispovesti za “Blic” otkrio da su Melina i on spavali u odvojenim sobama i sastajali se samo za intimne odnose.

Nakon tih izjava, Melina Džinović je upala u kuću i Haris je odmah prijavio policiji.

Sa Harisom je u policijsku stanicu došao sin Kan, a “Blic” je imao ekskluzivni paparaco kada je nakon pet sati davanja izjave napustio stanicu.

VIDEO Melina Džinović o ćerki i poslu

Melina Džinović o ćerki i poslu

Najnoviji članci