back to top
mojatv

MILOJEVIĆ POSLE TRIJUMFA U SURDULICI: Katai je sa razlogom dobio nadimak Magiko!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević je izneo prve utiske nakon trijumfa (0:2) crveno-belih na teškom gostovanju u Surdulici.

“Utakmica je bila teška, ali smo to i očekivali dok smo pripremali meč. Igrali smo protiv ekipe za koju smo znali da će se boriti do kraja, kao što je i rekao njihov trener. Nisu imali šta da izgube. Uvek je teško igrati protiv takvih protivnika, ukoliko ne postigenemo gol na vreme. Moj utisak ove utakmice su divni navijači, koji su došli i napravili fenomenalan ambijent, kao i svi ljudi iz Surdulice i zvezdaši iz okoline, koji su ispunili tribine. Stadion je bio pun, a ambijent za igru prelep. Pobedili smo, ali je ovaj meč za mene već arhiviran. Nemamo puno vremana za razmišljanje, okrećemo se meču u Kupu Srbije. Želimo da na najbolji mogući način završimo regularni deo prvenstva”, istakao je Vladan Milojević.

Aleksandar Katai je postigao dva gola na utakmici protiv Radnika i tim pogocima prestigao legendarnog Rajka Mitića na Zvezdinoj večnoj listi strelaca.

“Nisam znao, ali mi je sada kada čujem veoma drago. Katai je veliki profesionalac, sa razlogom je dobio nadimak Magiko. Želim mu puno sreće i da ga zdravlje posluži”, rekao je Vladan Milojević.

– Nisam znao, ali mi je sada kada čujem veoma drago. Katai je veliki profesionalac, sa razlogom je dobio nadimak Magiko. Želim mu puno sreće i da ga zdravlje posluži – rekao je Vladan Milojević.

Kurir

Najnoviji članci