back to top
mojatv

MIŠKO RAŽNATOVIĆ ŽESTOKO “PECNUO” ZVEZDU! Njegova poruka izazvaće BURNE REAKCIJE: Matematika i brojevi uvek daju najbolji odgovor!

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović objavio je rezultate mlađih selekcija Mege u međusobnim duelima sa Crvenom zvezdom.

Mlađe selekcije Košarkaškog kluba Mega dominiraju u domaćim takmičenjima. Pioniri ne znaju za poraz, kadeti su prvi u ligi sa skorom 13-1, a maksimalan učinak imaju i juniori beogradskog kluba.

Ražnatović je posebno ponosan na dominaciju mladih košarkaša Mege u okršajima sa Crvenom zvezdom. On je na društvenoj mreži “X” objavio rezultate međusobnih duela i ostavio izuzetno zanimljivu poruku.

Neki komentari su ga očito pogodili, pa je rešio žestoko da uzvrati:

“Matematika i brojevi uvek daju najbolji odgovor na sva pitanja i obično nadjačaju lične i veoma često nerealne impresije”, napisao je poznati agent.

Matematika i brojevi uvek daju najbolji odgovor na sva pitanja i obicno nadjacaju licne i veoma cesto nerealne impresije😀 Pioniri Cz-Mega 79 122 Cz-Mega 90 105 Kadeti Mega-Cz 90 53 Cz-Mega 71 96 Juniori Mega-Cz 86 71 Cz-Mega 66 72 Skor 6 0 Kos razlika 141 prosecno 23,5 poena
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) February 22, 2024

Početkom marta srpski klubovi Mega, Partizan i Crvena zvezda nastupiće na Evroliginom kvalifikacionom ANGT turniru i pokušati da izbore plasman na završni turnir.

/J.M.

00:24
Zvezda odbranila Žućkovu levicu

Kurir

- Advertisement -

Najnoviji članci