back to top
mojatv

MISTERIOZNA ČITULJA ZA UBIJENOG ŠKALJARCA! Dedović i Stamatović izrešetani pred ženama, a sada osvanule OVE REČI

Igor Dedović, jedan od vođa škaljarskog klana i njegova desna ruka Stevan Stamatović brutalno su likvidirani pre tačno četri godine dok su sa svojom porodicom večerali u jednom restoranu u grčkoj Atini, a sada su u jednim dnevnim novinama osvanulje čitulje.

Maskirani egzekutori, da podsetimo, ušli su u restoran prišli njihovom stolu i počeli da rešetaju, nakon rafalne paljbe Dedović i Stamatović od zadobijenih povreda preminuli su na mestu. Tom prilikom nije povređen niko od članova njihove porodice, a sumnja se da je njihovo ubistvo naručio šef kavačkog klana Radoje Zvicer i da je za to dao milion evra. Naime, sumnja se da je odbegli Zvicer taj zadatak poverio svojoj beogradskoj ispostavi klana – Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću koji su tada obavili zadatak zajedno sa svojim saradnicima.

Porodice već četvrtu godinu zaredom objavljuju čitulju u crnogorskim novinama na današnji dan gde navode da i dalje pate za svojim najmilijima. Tako je bilo i ovaj put, pa se od Stamatovića oprostila porodica tužnim rečima, dok je zanimljivo velika umrlica koju je neko objavio za Igora Dedovića misteriozno potpisana.

– Godine neće izbrisati uspomenu na tebe. Živiš večno i uvek ćeš biti sa nama – u potpisu Ljusko, dok čitulja za Stamatovića glasi:

– Navršavaju se 4 godine od kada nisi sa nama voljeni naš Stevane. Nećemo te zaboraviti, živiš u nama. Volimo te anđele naš. Počivaj u miru – u potpisu porodica.

misteriozna čitulja za ubijenog škaljarca! dedović i stamatović izrešetani pred ženama, a sada osvanule ove reči

1 / 2 Foto: screenshot Dan

misteriozna čitulja za ubijenog škaljarca! dedović i stamatović izrešetani pred ženama, a sada osvanule ove reči

Svedoci-saradnici koji su u minulom periodu svedočili protiv kriminalne grupe Belivuk-Miljković u Specijalnom sudu u Beogradu naveli su detaljno kako je došlo do celekupne organizacije lociranja, praćenja mete, a potom i same likvidacije.

– U restoran su ušetala četiri muškarca, prišla stolu, rasporedila se oko njega, izgovorila nekoliko reči na srpskom jeziku a potom zapucala. Ubice su izgledale kao vojnici. U lokal su ušetali u crnim pantalonama, sa šalovima preko lica i okružili sto. Bili su precizni. Čim su završili s pucnjavom, okrenuli su se i izašli – preneli su tada grčki mediji.

Takođe, svedoci-saradnici tokom sudskog postupka koji se vodi protiv Belivuka i Miljkovića otkrili su da su ubice iz Atine – Ljubomir Lainović i Milinko Brašnjević.

- Advertisement -

Bonus video:

01:00
Debata u Pulsu Srbije: Rat između crnogorskih klanova

Kurir

Najnoviji članci