back to top
mojatv

MNOGI NE ZNAJU ČIME SE BAVI NAJSTARIJA ĆERKA GORANA BREGOVIĆA Viđena u javnosti prvi put posle dugo vremena, evo kako izgleda FOTO

Večeras je otvorena izložba Marka Lađušića pod imenom “Svemirski brodovi” u beogradskoj galeriji Monolog.

Izložba je bila veoma posećena, a mogla su se videti i neka dobro poznata lica, za početak muzičar i pisac Nele Karajlić.

Mladi glumci Ammar Mešić i Čarapanka Olja Lević su takođe krenuli na “kosmičko putovanje” na koje ih je poveo umetnik.

Međutim, najviše pažnje je privukla najstarića ćerka Gorana Bregovića – Ema koje je bila veoma raspoložena i veoma rado je pozirala našem fotografu. Ona se ne pojavljuje često u javnosti, pa se može reći da su ovo i ekskluzivne fotke mlade umetnice koja osim talenta, poseduje i izuzetnu lepotu.

Ona je užavala u vinu i slikama, a izbor njene garderobe je bio totalno umetnički – “gestapo” kožni kaput uz crnu haljinu.

Ema je multimedijalna umetnica čije su sfere izražavanja i delovanja (sudeći po njenim izložbama) skulpture, instalacije i fotografija.

Ona je 2021. godine u prostoru nekadašnjeg bioskopa ‘‘Balkan‘‘ imala samostalnu izložbu pod nazivom ‘‘Don‘t Worry‘‘, a potom se izbor njenih dela našao na izložbi ‘‘Ovde i Tamo‘‘ u Kragujevcu 2022. godine.

mnogi ne znaju čime se bavi najstarija ćerka gorana bregovića viđena u javnosti prvi put posle dugo vremena, evo kako izgleda foto

1 / 22 Foto: Damir Dervišagić

mnogi ne znaju čime se bavi najstarija ćerka gorana bregovića viđena u javnosti prvi put posle dugo vremena, evo kako izgleda fotomnogi ne znaju čime se bavi najstarija ćerka gorana bregovića viđena u javnosti prvi put posle dugo vremena, evo kako izgleda fotomnogi ne znaju čime se bavi najstarija ćerka gorana bregovića viđena u javnosti prvi put posle dugo vremena, evo kako izgleda fotomnogi ne znaju čime se bavi najstarija ćerka gorana bregovića viđena u javnosti prvi put posle dugo vremena, evo kako izgleda foto

Ona je bila najmlađi umetnik koji je imao samostalnu izložbu u Umetničkoj galeriji Narodnog muzeja u ovom gradu. Takođe je izlagala i u Parizu.

- Advertisement -

Inače, ona je rođena 1994. godine u Parizu, a trenutno živi na relaciji Pariz-Beograd. Magistrirala je na Školi lepih umetnosti u Nantu 2018. godine i kaže da porodica podržala njen san da upiše Akademiju i da se bavi vajarstvom. Svojevremeno je rekla i da joj slavno ime ne pomaže, niti odmaže jer želi sama da gradi svoj put.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:47
Kineski slikar oslikao scenu nacionalnog jedinstva

Kurir

Najnoviji članci