back to top
mojatv

“MOGAO SI DA OŽENIŠ NEKU POŠTENU, A NE OVU …” Prvi muž Ruške Jakić je ovaj poznati glumac, a njegova porodica je nije podnosila

Ljubavi Ruške Jakić bile su velike i burne a o njenom emocionalnom istorijatu naširoko se pisalo tokom prethodnih godina.

I dok mediji neretko sa posebnom pažnjom izdvajaju njen drugi, od ukupno tri braka, jer je u njemu dobila ćerku Anu, prvi brak poznate voditeljke sa tv licem (voditelj, novinar) i glumcem Dejanom Đurovićem možda je i najzanimljivija od svih.

Prvi muž Ruške Jakić, prema njenom sopstvenom priznanju, nije imao hrabrosti da joj u početku priđe, a o tome je nedavno govorila u velikoj ispovesti.

– Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo “Dragstor ozbiljne muzike” i igrao je u čuvenom filmu “Subotom uveče”. Dejan je radio u Radio Beogradu i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe – počela je voditeljka i prisetila se detalja. Prvi muž Ruške Jakić ipak je kasnije iskazao veliku naklonost ovoj lepotici.

View this post on Instagram

A post shared by @showbizz_fotke

– On je poslao jednog svog druga da mi kaže da on hoće da se upozna sa mnom. I ja ga pitam: “Što se ne upozna?” Tako smo se upoznali, to je bila velika ljubav, pisao mi je po pet pisama dnevno. Zabavljali smo se pet punih godina, a u braku smo proveli nešto više od godinu dana – rekla je voditeljka.

– Čak sam išla i u njegovo selo Dupilo da me, posle venčanja, upozna sa svoje tri tetke, koje su još uvek bile nevine. Pita ih on tad: “Kako vam se dopada moja Ruška?” A one mu odgovore: “Mogao si da oženiš neku poštenu devojku, a ne k***u.” Posle smo išli u Ulcinj, na grob njegovog oca, da ćemo se voleti dok nas smrt ne rastavi. Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima – ispričala je Ruška.

Inače, on je bio tast legendarnog Vlade Divljana.

(Kurir.rs/Story/T.J.)

Bonus video:

- Advertisement -

10:02
A ŠTA ĆU? TO JE MOJ ŽIVOT! DA VRIŠTIM? DA SE BACAM PO PODU? Ruška Jakić kod Gajića, poslala SNAŽNU PORUKU: Sve sam iznela!

Kurir

Najnoviji članci