back to top
mojatv

MUNJEVITA AKCIJA MUP! PALA CELA KRIMINALNA GRUPA: Masnom prevarom zgrnuli više od 3 MILIONA! Evo na koji način su “operisali”

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i falsifikovanje isprave.

Uhapšeni su S. B. (1970), za koga se sumnja da je organizator ove organizovane kriminalne grupe, kao i članovi grupe A. F. (1965), Z. M. (1976), I. B. (1976), V. Ž. (1977) i V. P. (1980).

Sumnja se da su oni, od aprila 2023. godine, na teritoriji Pančeva, Novog Pazara, Kruševca i Kraljeva, izrađivali i stavljali u pravni promet falsifikovana lična dokumenta zemalja Evropske unije, kao i inostrane registarske tablice sa propratnom dokumentacijom.

Na taj način oni su, kako se sumnja, protivpravno prisvojili više od tri miliona dinara.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Bonus video:

02:36
UHAPŠEN BEOGRADSKA MAKRO GRUPA: Reporter Kurira donosi NAJNOVIJA SAZNANJA! Čini mi se da je u ovom slučaju I VIŠE OD TOGA!

Kurir

Najnoviji članci