back to top
mojatv

NA AUTU UBIJENOG NUSRETA PRONAĐEN KLJUČAN DOKAZ? Ovo ukazuje na nešto STRAVIČNO: “On je IDEJNI TVORAC zlokobne zamke”

TUTIN – Nusret Destanović pronađen je mrtav u bunaru, a okolnosti njegove smrti izazivaju brojna pitanja i šok među građanima. Prema nezvaničnim informacijama, za njegovu smrt odgovoran je ljubomorni bivši suprug žene s kojom se Nusret navodno povremeno viđao.

Poruka koja je postala zamka

Tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s telefona žene s kojom je bio u kontaktu. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda. Na dogovorenom mestu, umesto žene, sačekao ga je veći broj muškaraca koji su ga brutalno pretukli, preneo je Sandžak Danas.

Osumnjičeni u begu

Prema rečima rođakinje ubijenog, sumnja se da je bivši suprug žene s kojom se Nusret viđao idejni tvorac ove zlokobne zamke.

“Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu s bivšim mužem, ali još uvek nismo sigurni zašto,” izjavila je za medije.

Nakon što su počinili ovaj zločin, napadači su Nusretovo telo bacili u bunar, u blizini kuće jednog od osumnjičenih.

na autu ubijenog nusreta pronađen ključan dokaz? ovo ukazuje na nešto stravično: "on je idejni tvorac zlokobne zamke"

1 / 3 Foto: RINA

na autu ubijenog nusreta pronađen ključan dokaz? ovo ukazuje na nešto stravično: "on je idejni tvorac zlokobne zamke"na autu ubijenog nusreta pronađen ključan dokaz? ovo ukazuje na nešto stravično: "on je idejni tvorac zlokobne zamke"

Nestanak Nusreta prijavljen je u četvrtak, a njegovo telo pronađeno je danas, što ukazuje na to da je zločin bio planiran i hladnokrvno izvršen. Policija trenutno traga za osumnjičenima, od kojih se jedan, prema nezvaničnim informacijama, već nalazi u begu, i to u Nemačkoj.

- Advertisement -

Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag na stanovnike kako Tutina, tako i celog Sandžaka, koji su šokirani brutalnošću i besmislenošću ovog zločina.

“Niko ništa nije primetio, nikakvih problema nije bilo s njim pre nestanka, nije se činilo da išta krije,” rekla je rođakinja ubijenog, ističući da je Nusret bio miran i povučen mladić.

Na automobilu Nusreta Destanovića forenzičari su pronašli krv, što ukazuje na to da ga je muž sa grupom prijatelja sačekao da izađe iz automobila i odmah počeli da ga udaraju, preneo je Sandžak Danas. Verovatno su pokušali da uklone krv sa automobila, ali ostaci su vidljivi i na braniku golim okom, a mogu se primetiti sitne kapljice krvi.

Kurir.rs/Sandžak Danas

Bonus video:

01:54
IZGUBE ŽIVOT ZBOG NEPROMIŠLJENOSTI: Ko je kriv za tragične POGIBIJE mladih?

Kurir

Najnoviji članci