back to top
mojatv

NAJPOPULARNIJE FARMERKE U 2024. GODINI POSTAĆE NOĆNA MORA MNOGIM ŽENAMA: Nosi ih Džej Lo, cena je paprena, a izgled DA SE NAJEŽIŠ

Da moda nema pravila, odavno je poznato. Trendseteri uživaju u ekstravagantnim komadima u kojima se mnogi ne bi nikada pojavili. Čini se da je sve dozvoljeno – prozirno, iscepano, flekavo, neuklopivo. Tome doprinose holivudske zvezde. Kada se pojave u odeći koja do tog trenutka nije viđena, nastaje novi trend. Ovoga puta, glavnu ulogu ima Dženifer Lopez.

Latino diva uslikana je tokom božićne kupovine sa majkom. Kako strani mediji prenose, delovalo je da prilično žuri, ali njen stajling nikoga nije ostao ravnodušnim. Džej Lo se ne libi da šeta gradskim ulicama u opuštenim izdanjima. Nekoliko puta je ponela titulu modne ikone, što znači da njeni stajlinzi nemaju greške – bilo da je u trenerci ili najglamuroznijem izdanju. Ipak, sada je obukla farmerke za koje se pretpostavlja da će postati glavni trend 2024. godine!

U pitanju je prljavi džins koji je dizajnirala modna kuća “Guči”. Njihova cena je nešto više od 1.000 evra, a poznati brend ih pravi od organskog pamuka. Testiraju se na specifičan način kako bi se postigao ovakav efekat. Komentari na društvenim mrežama se već nižu, a mišljenja su podeljena. Dok jedni pozdravljaju ovaj modni odabir, drugi ističu da se nadaju da ove farmerke nikada neće postati moderne. Šta vi kažete?

(Kurir.rs/MONDO/T.B.)

Bonus video:

12:00
MODA NAS TRUJE: Ne kupujte da biste bacili!

Kurir

Najnoviji članci