back to top
mojatv

NAJPOŽELJNIJI PRINC NA SVETU OBJAVIO FOTKU SA VERENICOM Ona vuče korene sa NAŠIH PROSTORA, a svi kažu da su NESTVARNO LEP PAR FOTO

Princ Abdul Matin od Bruneja i njegova verenica Aniša Rosanah Adam objavili su novu vereničku sliku u susret svojoj svadbi koja će biti organizovana kasnije ovog meseca i trajaće 10 dana. Očekuje se dolazak brojnih poznatih zvanica, a među njima bi trebalo da budu Kejt Midlton i princ Vilijam. Bogati naslednik važio je za najpoželjnijeg neženju, dok njegovog oca prate brojne kontroverzne priče o bahanalijama koje je priređivao na svom dvoru.

Sin sultana od Bruneja Abdul Matin od Bruneja ima 32 godine i ogroman broj obožavateljki, što pokazuje i dva i po miliona pratilaca na Instagramu. Sin prebogatog Hasanala Bolkijaha i njegova buduća supruga sjajno izgledaju na vereničkoj fotografiji. Vest o njihovoj svadbi je odjeknula, ali i razočarala njegove fanove među kojima prednjače žene.

View this post on Instagram

A post shared by Mateen (@tmski)

Princ je završio studije diplomatije na Kings koledžu u Londonu, aktivno se bavi sportom (skijanje, padobranstvo, ronjenje, golf) pa je čak i u polo reprezentaciji svoje zemlje. Na Instagramu prikazuje svoj luksuzan život, a jedan od hobija mu je prikupljanje divljih životinja čime pokreće kontroverze.

Abdul Matin od Bruneja je deseto dete sultana koji ima najdužu istoriju vladavine na svetu od svih monarha i peti je u lini nasledstva. Aniša kojom će se oženiti jeste njegova poznanica od detinjstva, njen deda je savetnik sultana od Bruneja, a prema pojedinim izvorima ona je po očevoj liniji poreklom iz Hrvatske. Važi za veoma sposobnu poslovnu ženu, vlasnica je kompanije koja proivodi svilu i turističke agencije.

View this post on Instagram

A post shared by Mateen (@tmski)

Sa princom je blizak i njen brat, a već se pojavljivala u javnosti sa budućim suprugom, zajedno sa njegove dve sestre.

Svadba će početi sedmog januara, islamska ceremonija biće održana 11. a civilno venčanje 14. januara nakon čega će se upriličiti svečani prijem. Podsećanja radi, Matinov otac ima tri zakonite supruge. Bogatstvo sultana procenjuje se na 35 milijardi dolara.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

- Advertisement -

Bonus video:

02:41
Neobična veridba, stigao princ na belom konju

Kurir

Najnoviji članci