mojatv

“NAJVEĆA ŽELJA MI JE DA HODAM BEZ HODALICE, ONDA BI ĆERKU VODILA SVUDA!” Životna borba samohrane majke sa multiples sklerozom

Živeti sa uznapredovalom multiplom sklerozom nije lako, a ako se tome doda i težak ekonomski položaj i status samohrane majke, onda je to još teže. U Trsteniku se sa ovim nedaćama svakodnevno suočava Ivana Jovanović.

Ona se ne nada izlečenju, već samo mogućnosti da primi terapiju u inostranstvu uz koju su velike šanse da njena bolest miruje i da ostane pokretna. Za terapiju treba skupiti više od 6 miliona dinara koje Ivana nema.

– Multipleks skleroza mi je dijagnostifikovana 2008 godine i od tada moja borba je neprestana. Jedno vreme sam bila totalno nepokretna, ali uz snagu volje i želje ponovo sam pokretna. Samohrana sam majka ove divne male devojčice. Pojavila se nada da svoju bolest koja je neizlečiva stavim u stanje mirovanja kako ne bi napredovala – rekla je Ivana.

Prva mi je želja da hodam bez hodalice. Posle toga bi ćerku vodila svuda, sve bih mogla.

Ivana Jovanović veruje u ljude dobra volje koji će joj pomoći da ostvari ovaj cilj. Svi koju su vooljni da pomognu mogu to učiniti slanjem SMS poruka 1556 na broj 3030.

01:50
NAJVEĆA ŽELJA MI JE DA HODAM BEZ HODALICE, ONDA BI ĆERKU VODILA SVUDA! Životna borba samohrane majke sa multiples sklerozom

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:46
Pacijenti napisali priručnik za obolele od multipla skleroze

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci