back to top
mojatv

“NAMA UOPŠTE NIJE SAVRŠENO, ON JE TO UMISLIO” Miona ne može da trpi više svađe, rekla da je Ša PATETIČAN, pa najavila RASKID

Miona je rekla kako je Ša patetičan, naporan i da je on umislio da njih dvoje imaju savršenu vezu.

Blic preporučuje

VIČE NA SAV GLAS, PRETI, NIKO NE MOŽE DA GA OBUZDA Ša doživeo nervni slom u “Eliti”, Miona konačno priznala detalje odnosa sa Stanislavom

“JA SAM MU ONO ŠTO MAJA NIKADA NEĆE BITI” Miona Jovanović nikada iskrenije o Stanislavu, Ša će POBESNETI kada ovo čuje

Miona i Žana

Foto: screenshot

Miona i Žana

– Ja sam njemu rekla da je debil, a onda je on mene vređao. Rekla sam mu da je pi*ka koja prča stvari koje ja nisam rekla, šta on ima da priča to. On je rekao kako ja ne mogu da živim bez njega, ne volim to, to je za mene patetika. Ne volim to, i ja sam se naljutila, onda je on krenuo da baca stvari. On traži razlog za svađu svaki put, od mene pravi lažova – rekla je Miona.

– Ali ne možeš to da radiš tako, ti njemu svašta pričaš u krevetu, a ovako ništa, za stolom to ne pričaš, nije u redu – dodala je Žana.

Miona i Žana

Foto: screenshot

- Advertisement -

Miona i Žana

– Ja ako pravim sve najgore od njega, ja ću da se sklonim, a on kako hoće. Ti meni govoriš da ja treba da pričam šta njemu govoim nasamo. Mi imamo lepe trenutke, ali to što mi maštamo o mnogim stvarima, ne menja činjenicu da je sve haotično jer se mi svađamo stalno. Nama nije savršeno uopšte, to je njegovo maštanje – rekla je Miona.

Kad nekoga voliš, gledaš da ga ne dovodiš u crveno – rekla je Žana.

VIDEO: Nenad Aleksić Ša se nada pomirenju sa ženom

Nenad Aleksić Ša se nada pomirenju sa ženom

Najnoviji članci