back to top
mojatv

NAPALI MUŠKARCA KADA JE PREUZEO NOVAC IZ KLADIONICE, UDARALI GA ČEKIĆEM: Optužnica protiv petorice mladića iz Beograda

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv A.P. (23), M.V. (20) P.B. (17) R.A. (19) i C.J. (22) zbog postojanja opravdane sumnje da su kao sa izvršioci izvršili krivično delo razbojništvo.

Oni se sumnujiče da su 01. oktobra 2023. godine po prethodnom dogovoru u Novom Beogradu upotrebom sile od oštećenog oduzeli tuđu pokretnu stvar odnosno gotov novac u iznosu od 750.000 dinara, a u nameri da prisvajanjem novca sebi pribave protivpravnu imovinsku korist.

Oni su sačekali da oštećeni podigne novac koji je dobio na kladionici te su mu petokrivljeni i prvokrivljeni prišli, više puta ga udarili pesnicom u predelu glave i zahtevali da im preda gotov novac koji je imao kod sebe, pri čemu je prvokrivljeni u rukama držao i čekić i njime oštećenog udarao po leđima, dok su se ostali okrivljeni nalazili u neposrednoj blizini mesta izvršenja i čekali da budu pozvani od strane petokrivljenog i prvokrivljenog kako bi sakrili novac.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da Treći osnovni sud u Beogradu prema prvookrivljenom i petokrivljenom produži mere zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadžora, te da sve okrivljene, nakon održanog glavnog pretresa izvedenih dokaza oglasi krivima i osudi po zakonu

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:37
Uhapšeni osumnjičeni za razbojništvo u Novom Pazaru

Kurir

Najnoviji članci