NAROD JE UZNEMIREN: Oglasila se gradonačelnica Gračanice posle albanskog zločina nad srpskim mladićima

DVOJICU srpskih mladića su večeras, naočigled meštana, u centru Gračanice na Kosovu i Metohiji, pretukli pripadnici takozvane kosovske policije.

народ је узнемирен: огласила се градоначелница грачанице после албанског злочина над српским младићима

Foto: Novosti

Jedan mladić je teže povređen i prebačen u KBC Priština u Gračanici, dok se drugi još uvek nalazi u policijskoj stanici. Ispred zgrade policijske stanice se okupljaju meštani u znak protesta.

Policajci su pretukli srpske mladiće jer je jedan od njih zatražio da se kazna za saobraćajni prekršaj, u ovom slučaju nevezivanja pojasa, napiše na srpskom jeziku.

– Znaš li ti gde živiš – upitao je policajac pre nego što je počeo da ih udara.

Gradonačelnica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić rekla je da je prilikom privođenja dvojice srpskih mladića, nad jednim od njih upotrebljena prekomerna sila od strane pripadnika Kurtijeve “policije”, i on se trenutno nalazi u bolnici.

– On je i dalje na posmatranju i dok ne dobijemo izjavu lekara, ne možemo da pričamo o tome kakvo je njegovo zdravstveno stanje. Od policije nismo dobili nikakav izveštaj, čeka se odgovor Regionalne istražne komisije. Narod je vidno uznemiren. Ostaćemo ovde dok ne vidimo konačan ishod i dok mladići ne budu na slobodi – rekla je Ljiljana Šubarić.

@vecernjenovosti #kosovo #srbinakosovu #aljbinkurti #kosovoimetohija #andrijamici #mihajlomicic #foryou #kosmet #zlocin ♬ Ambient-style emotional piano – MoppySound

Koliko je ovaj post bio koristan?

- Advertisement -

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci