back to top
mojatv

NAŠ GLUMAC JE 16 GODINA U BRAKU SA KOLEGINICOM Privatan život kriju od očiju javnosti, a ovako izgledaju zajedno, malo ko bi ih povezao

Iako su oboje javne ličnosti, oni se retko eksponiraju u javnosti zajedno, a o njihovom braku i porodici se gotovo ništa ne zna. Ipak, jednom prilikom Zorana je otkrila koliko je njen suprug Igor romantičan.

Igor Đorđević i Zorana Bećić

Foto: Milan Ilić / Ringier

Igor Đorđević i Zorana Bećić

– Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svakog jutra mi kuva kafu i pušta me da duže spavam – ispričala je Zorana jednom prilikom, i istakla da je, pored sitnica, prisutno i veliko razumevanje i poverenje.

Igor Đorđević i Zorana Bećić

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Igor Đorđević i Zorana Bećić

– On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije – izjavila je glumica.

Igor Đorđević i Zorana Bećić

Foto: Zoran Ilić / Ringier

- Advertisement -

Igor Đorđević i Zorana Bećić

Takođe, on je svojevremeno istakao da se vole kao prvog dana.

www.instagram.com

– Nemam talenat za podvlačenje crta. Meni svaki naš dan izgleda kao oni na početku. Uf, kako to romantično zvuči. Naravno, preturili smo mnogo toga preko glave, i prelepe i one manje lepe trenutke, i tek ćemo – rekao je glumac.

VIDEO:Luka Grbić: “Ne mislim za sebe da sam najinteligentniji glumac”

Luka Grbić: “Ne mislim za sebe da sam najinteligentniji glumac”


Najnoviji članci