back to top
mojatv

NAŠA PEVAČICA SE ZBOG DUGOVA RAZBOLELA Pozajmljivala novac, uzela kredit, a još uvek nije sve VRATILA: “Bila sam pod stresom, dobila sam hormonski poremećaj”

Zorana je bila učesnica rijalitija “Farma”, a nedavno je otkrila razlog zbog kog je ušla u pomenuti rijaliti.

Blic preporučuje

“DVA ČOVEKA KOJA SAM VOLELA SU SAMO NESTALA” Zorana Pavić kroz suze prvi put o ljubavi i partnerima: “Ceo život se rastajem i plačem, ali plačem sama…”

Naša pevačica progovorila na engleskom, pa se IZBLAMIRALA: “Mislila sam da će me razumeti”

zorana pavić

Foto: Ringier

Zorana Pavić

– Pozajmila sam novac od prijatelja za koncert, pa sam onda uzela i stambeni kredit u banci u švajcarskim francima. Zbog tog duga sam se razbolela! Bila sam pod velikim stresom i dobila hormonski poremećaj, zbog kog sam imala mnogo zdravstvenih problema. Ušla sam u “Farmu” da bih izašla iz dugova, ali ni tada nisam rešila problem jer mi je honorar isplaćen u ratama. Još nisam vratila sve dugove. Kada se to bude desilo, taj dan ću da slavim kao svoj drugi rođendan. E, onda ću opet da napravim koncert u Centru Sava, taman da se ponovo uvalim u dugove… Najslađe se smejem na svoj račun – rekla je tada pevačica.

– Imala sam dve velike ljubavi i uspela sam da ih sačuvam od očiju javnosti. Nije lako biti moj muškarac! Veza sa mnom podrazumeva da na sve javne događaje idem sama, a ne sa onim sa kim se zabavljam. To partnerima može da smeta – rekla je pevačica i prvi put komentarisala priče da je bila u vezi s glumcem Banetom Vidakovićem:

humanitarno veče

Foto: Snežana Krstić / Ringier

- Advertisement -

Humanitarno veče

– On je glumčina i posebno biće koje mnogo volim, ali nas dvoje nikad nismo bili u vezi. Kada su mediji o tome pisali, lepo je rekao da nas veže nežno prijateljstvo. U meni će uvek imati prijatelja.

Pavićeva ne žali što nema potomstvo, jer smatra da i pored toga ima ispunjen život.

– Dok sam pevala u grupi “Frenki”, istovremeno sam se zaposlila u “Aviogeneksu” kao programer. Imala sam baš dobru platu. Kancelarije su nam bile u Centru Sava. Uveče sam pevala po klubovima, a danju radila u firmi. Morala sam da pijem mnogo kafe da bih ostala budna tokom dana.

zorana pavić blic rođendan žurka blictv tv belexpo centar

Foto: Milan Ilić / Ringier

zorana pavić blic rođendan žurka blictv tv belexpo centar

– Dete bih rodila samo čoveku kojeg mnogo volim i koji mene voli. Nisam od onih ljudi koji se s nekim dogovore i kažu: “Hej, hajmo sada da pravimo dete!” Pa ne pravimo bicikl, nego živo biće. Za mene je dete plod ljubavi, a ne stvar. Nije bilo moguće da dobijem decu sa onima koje sam mnogo volela, nije važno iz kojih razloga – priča ona i dodaje:

– Imam jak karakter i moje dete bi sigurno to povuklo na mene. Kao takvo, ne bi moglo da se uklopi u svet u kome danas živimo. Možda me je Bog sačuvao da ne umrem na porođaju. Ko to zna… – rekla je ona nedavno za “Informer”

Najnoviji članci