“NE ŽELIM PEVAČICU ZA SNAJKU” Šok izjava poznatog pevača – sina fudbalera saleću cice, a on rešen da se umeša: “Prepoznaću koja je žena adekvatna za njega”

Pevač nije krio da njegov naslednik ima i muzički talenat, ali je on ipak izabrao drugačiji put od oca i posvetio se fudbalu. Mlađi Rajović je ponikao u omladinskom pogonu Crvene zvezde koji je napustio u julu 2019. godine i oprobao se u još nekoliko klubova, Sada gradi karijeru u Danskoj, posvećen je radu na svojim mišićima i jako je popularan na društvenim mrežama.

Blic preporučuje

(VIDEO) PEVAČ DOPLATIO KARTU DA BI STIGAO NA UTAKMICU Podrška za naše košarkaše stiže sa svih strana: “Navijaću uz pivo na sofi u dnevnoj sobi”

“ŽENA MI JE OPROSTILA SVE DA BI NAM SPASILA BRAK” Boban Rajović je ovako pričao o supruzi: “Kako da ne pogledam drugu, a pevač sam?”

PEVAČ IMA VILU OD POLA MILIONA DOLARA Kupio luks kuću od Dragane Mirković, a ovako unutra sve izgleda (FOTO)

www.instagram.com

– Zaista smatram da su moja deca uspešna i ponosan sam na njih. Svi misle da je lako deci poznatih, posebno za mog sina, a on je morao duplo da se trudi u fudbalu kako bi uspeo – rekao je Boban, potom je otkrio i da li se meša sinu u izbor devojaka koje ga saleću.

www.instagram.com

– Probaću svim silama da ga savetujem da prepozna svoju pravu sreću. Prirodno je da će da se zaljubi u neku koja će da legne njegovom temperamentu, ali mislim da sam i ja dovoljno adekvatan da prepoznam koja je žena adekvatna za njega, a koja ne i uticaću koliko budem mogao, ali na kraju on je taj koji bira – iskren je bio Boban koji je tada priznao da ne vidi svog sina pored neke pevačice.

www.instagram.com

– Ja moje koleginice ozbiljno poštujem i cenim i nije lak posao, ali mislim da ne bih želeo za snajku. Ne zato što imam nešto protiv ali ne znam kako bi to funkcionisalo sa tako različitim karijerama – rekao je pevač.

- Advertisement -

(Grand)

Video: Boban Rajović o ženi: Živimo kao u pubertetu

Boban Rajović o ženi: Živimo kao u pubertetu


Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci