back to top
mojatv

NEMAM POTREBE DA MULJAM ILI LAŽEM, MADA VIDIM, MNOGI BRINU TUĐE BRIGE: Svetislav Pešić otkrio šta misli o ponudi Dubaija!

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, demantovao je bilo kakav vid saradnje sa klubom Dubai, koji bi od sledeće godine trebalo da igra u ABA ligi i Evrokupu.

Posle utakmice između Srbije i Finske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025, popularni Kari pričao je otvoreno o navodnoj saradnji sa Arapima.

– Uvek se priča kod nas. Brinu se tuđe brige. Najiskrenije vam kažem, bez ikakve potrebe da nešto muljam, ili lažem. Nemam nikakve planove posle Olimpijskih igara. To mi je glavna preokupacija. Koliko ja znam, nije bilo nikakvih ponuda niti pregovora sa Dubaijem. Imam prijatelje tamo kojima pomažem koliko mogu – rekao je Svetislav Pešić.

Kao trener od ugleda i renomea uvek je imao unosne ponude i to nikada nije krio.

– Nekoliko ponuda je bilo i tokom prvenstva na Filipinima. Uvek sam govorio da mi je glavni cilj Olimpijske igre i da o tome razmišljam. Posle toga ne znam šta će se dešavati. Do sada sam odlučivao ja, od sada moja familija. Ne znam ni da li ću biti trener. Mislio sam da sam već završio sam poslom pa me je sin Marko nagovorio da budem trener Srbije.

Svetislavu Pešiću ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije ističe po završetku Olimpijskih igara u Parizu ovog leta.

– Tu se ništa ne dešava, ponavljam… Nemam planova posle Olimpijskih igara – bio je jasan srpski selektor.

05:26
Svetislav Pešić pred polufinale Svetskog prvenstva

Kurir

Najnoviji članci