back to top
mojatv

NERVOZA, LOŠA ENERGIJA I NEGATIVNOST: Sprečite haotične uticaje retrogradnog Merkura!

Retrogradni Merkur je počeo i pratiće do kraja aprila. Kao i uvek možete se očekivati njegov uticaj na komunikaciju, planiranje, kašnjenje. Može da napravi pravu konfuziju, zato budite oprezni, strpljivi i ne zalećite se. Udahnite i sačekajte pre svake odluke ili rasprave. Ono što još može da vas zaštiti jeste poludrago kamenje. Izaberite onaj koji vama odgovara!

HEMATIT odgovara ovnu, vagi, škorpiji i jarcu

Čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema.

Cena hematita sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, klikom OVDE ga možete naručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

KALCEDON odgovara blizancima, škorpiji i strelcu

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma.

Cena kalcedona sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

CITRIN odgovara blizancima, devici, vagi i vodoliji

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

RUŽIČASTI KVARC odgovara biku, raku, devici i jarcu

- Advertisement -

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emocionalnim stresovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima. Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom.

Cena ružičastog kvarca sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

ONIX odgovara jarcu,lavu, strelcu i vodoliji

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije.

Cena Onixa sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

TIGROVO OKO odgovara blizancima, raku i strelcu

Pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti, a psihi obezbeđuje stabilnost.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

SOKOLOVO OKO odgovara ovnu, blizancima i vodoliji

Doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, a klikom OVDE ga možete poručiti svakog dana u nedelji ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo

Kurir

Najnoviji članci