back to top
mojatv

“NIJE DOBRO, PIJE LEKOVE ZA SMIRENJE” Đorđe David u agoniji nakon teške saobraćajke: “Ne znamo kako će da prevaziđe”

Kako sada pišu mediji, Đorđe sve teško podnos, te je navodno pod lekovima za smirenje.

đorđe david neposredno pre nesreće

Foto: YouTube/Paparazoo lov / youtube

Đorđe David neposredno pre nesreće

Pevač ne može da se oporavi od noćne more koja ga je zadesila, a iako se ne tereti da je kriv, on ipak ne može da podnese da je žena preminula nakon teških povreda koje su joj nanete kada je udario kolima.

Njegova supruga Ana otputovala je u Makedoniju isti dan kada se to dogodilo kako bi bila uz pevača. Kako pišu mediji, Đorđe je na lekovima za smirenje, jer često ima košmare i sanja saobraćajnu nesreću:

đorđe david

Foto: instagram/djordje_david / Instagram

Đorđe David

– Nije dobro, pije lekove za smirenje, koliko god da niej kriv, nisu to stvari sa kojima možete da se nosite. Udario je kolima ženu koja je preminula. Samo o tome razmišlja. Svi su uz njega, ima veliku podršku kolega i prijatelja, ali mu je baš teško. Ne zna kako će da prevaziđe to što mu se dogovorilo – rekao je pevačiev blizak prijatelj za Star.

Podsetimo, Đorđe David se oglasio na Instagram profilu i otkrio kroz kakvu agoniju prolazi:

- Advertisement -

– Imajte bar malo empatije prema situaciji u kojoj se nalazim… Naime, ja nisam dobio dokumenta, nisam napustio Makedoniju… Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu, u Kumanovu… Meni ovde prave problem, izaziva mržnju kod ovih ljudi, pravite mi pakao od života – rekao je Đorđe David.

Najnoviji članci