back to top
mojatv

NIJE MU BILO PRIJATNO Darka Lazića pitali za Barbaru Bobak USRED EMISIJE, evo šta je odgovorio: Žena mu sve vreme sedela u publici

Naime, Darko Lazić je odmah posle raskida sa koleginicom nastavio dalje, a sinoć je gostujući u “Amidži šou”, dobio pitanje vezano za bivšu ljubav.

Blic preporučuje

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA TV-U Darko Lazić u pauzama snimanja emisije ne pušta ženu na miru – DOHVATIO JE PRED SVIMA, A NJOJ NEPRIJATNO (FOTO)

“MAMI SAM ZA ROĐENDAN KUPIO PRSLUK” Darko Lazić o porodici – ide daleko od Srbije BEZ SUPRUGE: “Odvojeni za Dan zaljubljenih” (VIDEO)

– Da li bi snimio duet sa Barbarom? – glasilo je pitanje koje je pročitao Ognjen.

– Mislim da nema potrebe za tim. Niti bih ja to voleo, niti ona – rekao je Lazić u emisiji “Amidži šou”, dok je u publici sedela njegova supruga.

darko lazić i supruga katarina

Foto: A. Dojkić / Ringier

Darko Lazić i supruga Katarina

Inače, folker Darko Lazić otkrio je da uskoro ide “preko bare”, a da mu društvo neće praviti supruga Katarina.

– Kaća neće ići sa mnom u Ameriku. Kaća treba da ide u oktobru, valjda, sa Viki Miljković… Ništa, bićemo na kameri! Za Dan zaljubljenih odvojeno! – istakao je on.

- Advertisement -

– Zaljubljeni smo mi i kad smo odvojeni – rekao je Darko Lazić pred našim kamerama.

.

Foto: Milan Ilić, screenshot tv pink / Ringier

.

Podsetimo, nakon raskida sa Barbarom, Darko je odmah napravio svadbu sa Katarinom Lazić.

Oni su napravili veliku svadbu u Brestaču, a na slavlju je bila čak i bivša Lazićeva supruga, Ana Sević koja se odlično provodila.

– Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu – rekla je Ana pred našim kamerama tada, pa dodala:

– Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo.

VIDEO: Darko Lazić o supruzi Katarini i odlasku u Ameriku

Darko Lazić o supruzi Katarini i odlasku u Ameriku

Najnoviji članci