back to top
mojatv

NIJE NI TREPNULA Pogledajte IZRAZ LICA Jovane Jeremić dok joj Željko Mitrović u programu uživo objašnjava zbog čega joj je skinuo 50 ODSTO OD PLATE (FOTO)

Dok joj je Željko Mitrović detaljno obrazložio gde je pogrešila, Jovana je pomno pratila i sve vreme je klimala glavom, imala je blagi osmeh na licu i tom prilikom potvrdila da je pogrešila i da razume zbog čega ju je vlasnik Pinka kaznio.

jovana jeremić

Foto: Novo jutro / screenshot

Jovana Jeremić

jovana jeremić

Foto: Novo jutro / screenshot

Jovana Jeremić

– Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim – rekao je Željko.

– Što? – pitala je Jovana.

jovana jeremić

Foto: Novo jutro / screenshot

- Advertisement -

Jovana Jeremić

– Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela – rekao je Mitrović.

– Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim – odgovorila je Jovana.

– I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori – rekao je Željko.

– Tako je, ja samo mogu da reagujem – zaključila je Jovana.

Najnoviji članci