back to top
mojatv

NIJE PROBLEM BEOGRAD” Legendarni Slovenac “zapalio” region: “Mene zanima samo sport, a u Partizanu morate paziti na mnogo stvari

Zlatko Zahović jedna je od legendi fudbala u regionu. Nekadašnji reprezentativac Slovenije napustio je poziciju sportskog direktora Maribora 2020. godine i od tada uživa u penziji, a u nekoliko navrata spominjalo se da bi mogao da stigne u upravu Partizana, kluba čiji je igrač bio na početku karijere.

Ipak, od povratka u Humsku sva je prilika neće biti ništa, otkrio je Zahović gostujući u podkastu koji vodi kapiten Olimpije Timi Maks Elšnik.

– Ova tema već je bila otvorena nekoliko puta. Tamo… Nije baš… Nije problem Beograd, tamo je hijerarhija malo drugačija. Ne bih ulazio u previše detalja. Mene zanima samo sport, ali u Partizanu morate paziti i na mnogo drugih stvari. Odnosi tamo su drugačiji, a mene zanima sport – rekao je Zlatko Zahović i ovom izjavom “zapalio” region.

Takođe, Zlatko Zahović je istakao i kako nema nameru da se vraća u slovenački fudbal.

– Pogledajte, Slovenija je mala. Ne znam. S Mariborom sam sve postigao. Ponovo bih morao sve početi od početka. Ne – zaključio je on.

/ Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:25
Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Kurir

Najnoviji članci