Međutim, mnogi ne znaju da je na takav tip ishrane prešla jer je morala, a ne toliko jer je želela, a upravo je o tome govorila jednom prilikom. Kako je rekla, sve je počelo još tokom studentskih dana.
Blic preporučuje
GOLA RAMENA I DUGA ELEGANTNA HALJINA Jelena Đoković usnimljena u Beogradu u OTMENOM izdanju, svi pogledi uprti u Novakovu suprugu
(VIDEO) PRIJA I JELENA ĐOKOVIĆ ŠALJU POLJUPCE JEDNA DRUGOJ Novakova supruga se skroz opustila na koncertu u Nišu! Skače i uvija se dok Aleksandra peva “Legitimno”
Foto: Mitar Mitrović / Ringier
Jelena i Novak Đoković
– Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke – rekla je Jelena.
Ona je tada rekla da je pitanje da li će do kraja života ostati vegan, ali da joj je za sada najvažnije da se dobro oseća.
Foto: Snežana Krstić / Ringier
Jelena Đoković
– Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava – kazala je, dodajući da je važan i način pripreme hrane.
Foto: Robert Getel / RAS Srbija
Jelena Đoković
– Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju – zaključila je tom prilikom Jelena Đoković u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.